42876
-
#1315 Én is láttam:) -
GPx8 #1314 Most már bírjátok ki csütörtökig... -
#1313 Bakker.....De, minek, semmi extra nem vol, ferka ment monzaban, fektavon mar virgonckodott, aztan vegul kerestbe allt, neki a korlatnak ( tores nem volt.).
Nem ertem en minek kell ennyire titkolozni...... -
#1312 A szerencsesek egyike voltal, aki lathatta a videot (toroltek):D -
#1311 Mondjuk hang es gumifust az meg nincs (bar ez egy eleg keson jott auto...) , de legalabb megnyugtatott, hogy nem atomtapados, driftelos elronhatatlan vacak lesz .:)) -
#1310 Telefonrol irom, valahogy hamozzatok ki a videot, erdemes, rovid de utos.:))) -
#1309 Nagy gond nem lesz ezzel:
https://www.youtube.com/watch?v=UQ4buAW8KlM&feature=youtube_gdata_player
-
#1308 Szuper.
Valaszolj neki ,hogy mire hazaerunk kint legyen a link a letolteshez !:) -
#1307 Kozben megtortent az email cserem;)
Most kerultem sorra vagy pofatlan volt az FB beiras. Jott egy level a supporttol es egy szemelyesen Kunostol, aki megerositette, hogy megcsinalta:P
Azert igy eleg necces lehet, ebbol is latszik, nem olyan egyszeru az eletuk, igy nehez dolgozni, amikor a fo programozo, tulajdonos, project manager intezni a supportot:D
A SimBin nem egy mammut ceg, de amikor megnezem a kredituket, mar ott is 20-30 egyeb irodai alkalmazott dolgoik.
De talan majd Kunoseknal is valtozik a helyzet, ahogy a videoban is poenkodott, ha ez a program bejon nekik, akkor a kovetkezo konferencianal parkolasi gondjai lesznek a maganrepulogepevel:D -
#1306 :D
Gondolom egy-két napig lehetetlen lesz letölteni, olyan túlterhelt lesz a szerverük :)))
De ez az 5 éves email dolog eléggé butaság, pont emiatt .... -
#1305 Passz. Talan paycode-dal lehet majd belepni az oldalra, de ha mar az email cimet is emlitettek, akkor valszeg arra is szukseg lesz valahogy;) Talan login/pass = email/paycode. Egyelore nekem ez lenne a jo:P
Vagy kozvetlenul az email cimre kuldenek valami sajat belepesi adatokat. Ez lenne nekem a nem jo:DDD -
#1304 Egyébként csak az NKP-s paycode kell majd letöltéshez ?
-
precise #1303 magyar ac fb
magyar simracing jatekosok fb -
Solt #1302 -
#1301 -
#1300 -
#1299 Kozben osszejott a hazigazda dolog, ez sem volt egyszeru, ez 3 levelembe kerult, mindig elbaltaztam valamit;)
Bannernek betettem a tavalyit amit meg tesztnek csinaltam, de ha van otlet vagy valami akkor kirakok mast.
Ala betettem az alaplinkeket, ha van meg valami fobtos ezeken kivulo, akkor ne tarcsatok magatokba;) [FB, Twitter, azokat majd most:P)] -
#1298 Dehogy irok;) Majd ha mar nagyon necces a dolog. Gondolom most szazaval kapjak a leveleket. -
#1297 -
GPx8 #1296 Ne b*szogassátok e-mailekkel, mert így nem halad a fejlesztés... -
#1295 Amúgy semmi hír ...? :) -
#1294 Írj még egyet ! :) -
#1293 Oda irtam en is, akkor engem nem szeretnek:P -
dashed_ #1292 [email protected] -
#1291 Melyik cimre irtal? Nekem az egyik cim amit hasznaltam visszadobta hogy tele van a postafiok, a masikra meg nem jott semmi. -
dashed_ #1290 Ma ejjel 2-kor irtam nekik szinten emiatt, delelott 10kor mar kunos irta is, hogy megvaltoztatta a mailemet -
#1289 Tavaly írtam nekik, nekem is hasonló gondom volt,. csak én még az email címemet sem tudtam, egy nap fordultával mindig válaszoltak . -
#1288 Nalam is necces a helyzet, mert kozben rajottem, hogy az a mail amire meg az nKP-t vettem, mar regen megszunt:)
Irtam nekik, de mivel titikarnojuk nincs, legalabbis nem tudok rola, kivancsi vagyok hogy szemlyesen Kunos vagy a project manager mikor tud idot szakitani a problemamra:DDDD -
precise #1287 köszi. Közben sikerült visszaszereznem a fiókom... -
cstibikeee #1286 Itt megtalálod kódodat ha meg megnyitod pl. notepad-el: username\Documents\netKar PRO\licences\username.nklic
És még itt lehet írni nekik: http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=238&lang=en -
precise #1285 gondoltam megnézem hotmailemben a netkaros adataim, erre mikrofos blokkolta a címem mert szerintük feltörte valaki. (Ez a második ilyen esetem). De már annyi szar kérdést tesznek fel, hogy nem tudom visszaszerezni a fiókom. Most lehet vehetem meg újra netkar pro-t... -
cstibikeee #1284 Marco Massarutto (2012.02.17):
I give you guys this recommendation (we'll also release a communication on our official channels): considering that AC Tech Preview is reserved to people who own a netKar PRO license (including ones who purchased netKar PRO racing - boxed version),
IF:
you have changed your email
you forgot/lost your netKar PRO paycode
you have finished your activations
don't wait the last minute to retrieve these information, because when AC Tech Preview will be released, servers might be busy.
Ebből kiindulva remélhetjük, hogy már tényleg nem kell sokat várni. -
#1283 Nekem a 18.-a is teljesen megfelelne . :) -
GPx8 #1282 Tippem: Febr. 21. csütörtök. (Optimista vagyok). ;) -
#1281 -
#1280 Szerdan meg 10 emberbol 9-nek ERROR, mert Kunos kifelejtett egy nala alap DLL-t a csomagbol:DDDDDD -
#1279 A kedd talan, de az sem az igazi:)
Hetfon nem lehet, mert hetvege utan van, ra kell nezni megegyszer hogy tuti legyen. A kedd esetleg, de a rinya miatt tartanak meg egy teszt napot:D -
#1278 Kedd...? -
#1277 Mert mostantol ket het mulva vasarnap lesz, raadasul mar marcius:D -
#1276 Most nem azért, de a két hét még ok, de miért pont szerda-csütörtök ? :)