| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Lassan addig mondogatod míg a HC sim lesz amit kerülni kell, és a Simcade vagy funsim vagy mittomén éppen mi meg az üdvözülendő. :))
Én is elég szimbuzinak tartom magam, vagy én legalábbis annak. :D
De sosem bonyolódtam bele ebe a számításos dologba, tök mindegy mennyit számol ha sz@r nem? :)
Az csak számolószimulátor.
Ott van a Panoz...na ne vicceljünk érted. Elhiszem hogy mindent számol és ha még sokáig süti a nap a motorháztetőt akkor esik a teljesítmény azt is számlja...de a végén nem jó.
Pont.
teleírhatok hat táblát egyenletekkel aztán jön valaki és áthúzza a felét, és működik. ...akkor én 12 táblát is teliírhatok, és beleszámolhatom a saját eltelt öregedésem tényezőjét is, akkor sem lesz jobb.
Ki így fogja meg, ki úgy, van aki tök sokat dolgozik a semmiért, van aki meg egyszerűbben csinálja.
Az rF is nálam ilyen, játszom vele? nem.
Assetto-val játszom? szinte minden nap.
...akkor minek hülyítsem magam?
Pedig valóban tök sok minden hiányzik még ebből a játékból, a röhej hogy így is jó. :))