| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
látom engem is lenyomott a fórumtárs majd két másodperccel :))
20km-s pályán még az sem vészes, pláne ilyen pályán...ettől mi még nagyon jókat tudunk kergetőzni, vagy ha el is szakad egyik vagy a másik, nagyon nem lehet nyugodt...kivéve ha hiba van.
Most rá lehetne feszülni, lehet rá is fogok hogy megdöntsem az időt, de annyira nüanszokon múlik itt 1-2 másodperc hogy ihaj.
Az első szakasz az pl. elég snassz persze nordschleife mértékkel mérve Aremberg-ig. 3 jó rész van benne ahol muszáj lendületet átvinni, és ezért kicsit izgalmas, mindjárt az elején a gyors jobbos, aztán a dobbantó utáni gyors jobbos, majd az Aremberg előtt a dombtető balos ahogy egy kicsit úszik az autó.
Aremberg után már kicsit nehezedik, több olyan kanyar van ahol sokat lehet bukni, pl. mindjárt közvetlenül Aremberg után megy a lejtős bal-jobb-bal csikicsuki, majd fel az emelkedőn betalálni a balosba, de közben nagyon dobál...és ott piszkosul meglassul a tempó.
Fejben kb. a teknőnél szoktam újra leszakaszolni, tehát Arember és a teknő közt egy pihentető döngetés van amiben csak egy kanyarra kell figyelni hogy teligázas legyen, itt lehet szusszanni, egyébként figyelős nagyon.
A teknő-től megint szakaszolom az ugratóig, ez egy nem egyszerű rész, pedig nem is annyira veszélyes, csak sok az ívtörés, meg a meglepetés amikor jó volt a kigyors, és mennél egy jót aztán jön egy kanyar mondjuk 'bal2-3 szigorú' :)
..és ott vannak a kerékvetők is persze,..és általában ilyenkor kicsit eshet a koncentráció. ..na és ott az ugrató, a DTM BMW-m halála, dobtam már el nagyon ütős időd, mert rosszul mentem bele, és becsapódáskor szevasz tökön-babon át a természetbe palánkig....bünti és káromkodás. :)
Szal az ugratótól megint kicsit (nagyon) laza be kell találni a dombos balosba, ahonnan már a második, laza teknő jön,...és az egyenes kigyorsát kell még összetenni.
..és persze a végén a féktávot azt vége is.
két másodperc 20 kilométeren nagyon kevés...bár annyit azért jelent hogy Bardocz ügyesebb volt mint én vagy magasabb szinten koncentrál, de a tizedekről nem is érdemes beszélni.