| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hellboy76 #13883 Kicsit én is hozzászólnék a tegnapi futamokkal kapcsolatban:
-Ezen a pályán még a büntetések bekapcsolása mellett is meglehetősen viccesen lehet venni a sikánokat. Teljes autóval a zöld műfüvön sem oszt bunti másodperceket. Bünti kikapcsolása nélkül pedig részemről igencsak felejtős.
-A pályára visszajövetel pedig tényleg katasztrófa volt egyes emberkéknél.
Emberünk a gyors sikánból kijövet a parabolika előtt megelőz. Semmi gond, lassú vagyok, viszont ő a pályavágás miatt konkrétan már közvetlenül a kijövetnél hatalmas tempóelőnyben volt.
Következő körben a második Lesmo-ból kijövet beleáll a belső palánkba, de pánikba esik, hogy elgurulok mellette az úton és inkább amilyen gyorsan csak lehet visszajön a pályára pont belém. Tetőn csúsztam kicsit, majd dobott a boxba. Rá 2mp-re emberünket is dobta a boxba. Tényleg remek volt. Grat neki.
-Az aszfathoz ragasztott autó az ütközéseknél kb. 3 méteresre nyúló fütőművekkel pedig még mindig elég viccesen néz ki. :)