Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Addig örüljünk, amíg F40 + showroom a következõ frissítés legnagyobb dobása, mert akkor a háttérben komoly munkák folynak.
Pl. itt is a vevõk nagy része elalél, ha kap két hetente egy új utcai autót, meg hozzá egy szép showroom-ot... 😊
Nalam amugy csak az eredeti showroom megy, a tobbi mar fake, gondolom nem szereti a DX10.0-at😉 Bar nem is hianyzik...
Igaz, hogy baromi lassan készül...
"Nulla tenaci invia est via"
Személy szerint az E30 Group A-nak örülnék még nagyon.
Ahol becsapva érzem magam az a rf2..2 éve beta csak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De komolyan amilyen eszméletlenek ezek a képek amiket itt linkeltek...
Már most megvan benne az amitõl beindul a nyálelválasztásom, amiért azt mondom, hogy letojom a pCarsra és az összes élõhalottra kidobott pénzt.
Ahogy fejtegettétek Ti is, örülni kell, hogy vannak akik árral szembe mennek értünk.
A konkurencia harc meg egyébként is a legjobb dolog ami velünk történhet.
Az én szememben azok a pénzek arra a majdani helyre lettek elkönyvelve, ami végül kiköpi magából azt a tökéletes valamit, ami nagy meglepetésemre úgy tûnik, hogy a világvége elõtt megszületni látszik.
<#eljen>#eljen>
(belegondolva, hogy pár éve milyen kilátásaink voltak, meglehetõsen rövidtávú befektetés volt)
Na majd holnap kipróbálom 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy remek ötlet, tök jó lett, a végleges játékba is bele kéne rakni egy az egyben.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha zavaró, akkor kéretik törölni 😊
Örülök amúgy hogy viszik rendesen. Remélem a befolyó pénzbõl azért vesznek fel még 1-2 jómunkásembört 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szóval elvileg lehetne PC-s játékban is ha úgy írják a programot, de már õk is szekvenciális váltót használnak 2007 óta, de a kuplung maradt mert azért 5 literes motorhoz már csak az élmény miatt is dukál 😊
A Steam csak az aktiv jatekosokrol tesz kozze napi statisztikat, de csak az elso 100-rol.
Az AC 3 napig volt benne az elso 100-ban ~1500 emberrel (ennyien hasznaltak 1 nap alatt maximum). Vagyis 1500-an biztos megvettek😉
Steam Napi Statisztika
Steam 100-as stitisztika archive (Ac vs. F1 2013)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Repszimes szempontból tudnék példákat mondani... elsõ napos vétel és nagy reménykedés után pofára esés. Ilyen ez a pop szakma, ez van.
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem, ha itt megállna a fejlesztés akkor is megérdemlik, nagyon jó beta állapotában is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagy fejlesztõ csapat, nagy kiadó nem fog réteg játékot csinálni...
www.smart-bus.hu