• Gadfly13
    Nyilván vannak az általad említett esetekből is (sajnos), viszont ezek szerint én lehet túlságosan is magamból indultam ki, mert én be merem vallani, hogy sokszor azért nem megyek bele egy előzésbe mert rettegek, hogy ha netán egy enyhe súrlódásra is összeérek a "partnerrel", akkor vmelyikünk oldalbarúgás szerűen kipattan vmelyik irányba és onnantól kuka az egész. Lehet, hogy javult az ütközésmodell az első multi óta (én nem vettem észre), de véleményem szerint ez még attól is messze van, hogy egyáltalán megkapja azt a nevet, hogy "ütközésmodell"! Egy szélárnyék fizika sokat segíthetne a kétes szituációk elkerülésére, de ugye ez sincs. Így marad az erőltetés és hát vkiknek ez megy, de vkiknek egyáltalán nem és jönnek a hibák.

Persze ha 2-3 olyan versenyző verődik össze, akik érzik az autó határait és bármilyen szitut képesek lekezelni, akkor abból még ilyen "gyenge" környezetben is kialakulhatnak fair és élvezetes csaták. Nem egy ilyenben volt már nekem is részem.... (az ilyenek kb. 20%-a pont Veled volt Laci ;) )