| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
fél belemenni? :) inkább semmitől se fél...abszolút nem veszik figyelembe sokan h előtte megy valaki , aki nem feltétlenül ugyanolyan féktávot fog venni...leszorítások stb nem az ütközési modellen múlnak...
ahogy az se h a rajtnál is meg vannak őrülve h 1-2 helyet nyerjenek, persze ilyenkor se az előtte ,mellette haladóra figyel...
azt se hinném h az ütközési modell hibája h túlerőltetik az adott verdát és folyamat elveszitik az uralmat a kocsi felett...
lehet menni tizedekre , századokra egymástól, csak parnerek kellenek hozzá...
multi megjelenésének napján amikor még rosszabb volt az ütközésmodell, 5 körön keresztül mentem egy srác lökhárítóján ,az utolsó körben tudtam rendesen bemenni mellé a parabolicában...és nem szorított le stb...24 ezreddel nyertem...:)