| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem nem voltak rosszak ezek a futamok sem. Bár lehet azért vagyok vele így, mert sikerült elkerülni jó néhány esetet. Ezt meg is örökítettem, mikor a 2. futamon késői rajtrácsra felállás miatt, a boxból engedett csak rajtolni. Pár kör és már a 2. helyen voltam. 
Sajnos én is láttam jó pár vágást ill. más egyéb eseteket is, de szerintem ezeknek x százaléka biztos, hogy azért is történnek, mert egyszerűen az ember fél belemenni egy test-test elleni csatába a jelenleg még igencsak BUG-os ütközésmodell miatt. A nagy hézagtartás miatt viszont könnyebben elfordulnak a vágások/szélesítések. (Mondjuk ilyenkor az lenne a fair, ha előny szerzés történik, akkor illene visszaadni a pozíciót.)
A voteing rendszer meg ahogy láttam nem sok mindenre jó. Az első futam után vki restartoltatta a sessiont, ami még ok, viszont a rajtrácsra kiállva standing listát nem lehetett eltüntetni a képernyő közepéről. Így elég érdekes lett volna vezetni.
Sok még az apró és bosszantó hiba, remélem ezeket mihamarabb kijavítják....pl. most pénteken!
Köszi a futamokat és a csatákat (tegnapiakat is!)