| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MooneyR #13784 Ez a pálya nekem is nagyon akad egyébként, le is vettem a grafból jócskán. Gondolom kis pálya, mindenki egy helyen van viszonylag, így sokat dolgozik a proci vagy a töktudja.
Szerencsére végzeteset egyszer sem csúsztam, tökig tankoltam a bömöst, így bátrabban lehetett nyomni neki, cserébe, nagyobb féktávom volt : D Párszor félre is kellett kapnom nehogy csatt legyen, de mégis nekem komfortosabb volt így.. egyébként számomra kezelhetetlen ez az autó, csúszik mint a fene : )
macleody, csak az utolsó 3 kör van meg sajnos, de le tudod menteni a dokumentumok/assetto corsa/replay mappában a futam után.. átnevezed és kész, majd játékban betöltöd.