Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
de azért a setupját elkérném tõle, hogy legalább az 1:58-at elérjem, akkor már nem fájna hogy 1mp-vel jobb. <#wilting>#wilting>
Valojaban modell hang kesz van, de finoman beallitva meg nincs a fizika, valszeg sokkal tobb munka volt ebben az elmult egy evben, mint gondoltuk.
Visszavaltas nekem is fura volt, azert kiserleteztem auto blippel.....De legalabb erezni a loeroket benne, , Ferrari nekem nehakicsit erotlennek tunik........
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
M3GT2@Silverstone-ba beleöltem nem kevés idõt, végre bemegyek 2 perc alá, erre jön és nyom egy egy 1:57-et. Már ez egy kicsit gyanús volt (nem nagyképûségbõl, hanem mert egyszerûen szerintem nincs benne 2 mp), mire megnézem az adatlapját és mindenhol õ vezet. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi ez a visszaváltás? Mit mûvel a diffi? Nem létezne ilyen cég ha tényleg ilyet gyártanának. Fújjj!! Ferrarihoz még csak hasonlítani sem lehet.
<#vomit>#vomit>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
A sport autoknal alap: foleg automata/felautomata valtosok es/vagy a paddle (pillango) valtosoknal (de a padlo/botvaltosoknal is van).
A natur utcai vagy versenyautoknal manualisan kell blippelni (osszes H-Pattern es egyszerubb szekvencia valtok), visszavaltas kozben, feken allva kuplung es gazfroccs😉
A lenyeges kerdesek nem szerepeltek benne: mikor lesz (napok, hetek, honapok) AI es online.
Early Access 0.3.2
- Fixed lingering launcher process under certain exiting conditions
- More descriptive launcher startup problem descriptions when setting up user folders
- Added a check for restoring fullscreen launcher windows on triple screen setups on session end
Abból a szempontból rossz, hogy néhány autónál szinte teljesen megeszi a fékerõt, akárhogy nyomod szinte semmit nem fékez.
ABS -el a 458 is néha képes szinte szögként egyenesen a kavicsba menni 😊
IR-t nem ismerem, amit használok azokban mindben jobban adagolható a fék ...Mondjuk ott van fékerõ állítás is .
Itt a fek az iR utan teljesen hasznalhato😄DDD Ott mar valoban a pedalut harmadanal fustolos padlofek;P
De pl McLarenen alig tudom adagolni a féket, olyan érzékeny 😞((
Evora-val korozgettem Vallelunga-ban, laza minusz 1-2 masodpercet jelentett a kikapcs.
Igazabol nem is ertem azokat, akik a gyari ABS mellett meg a segitseget is bekapcsoljak?!😊
Nehany honapja irtam Kunoseknak, hogy ha mar beindult az AC, probaljanak uzletelni az iR-rel, cserelgessenek es/vagy vegyenek scan-eket, pointcloud-ot.
Az iR-be sem artana nehany europai palya (Imola, Monza es tarsai).
egyik kedvenc pályám 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Lehet hogy nem grafikai csoda az engine, de eppen a reszletesseg miatt jo ranezni.

- Fixed McLaren MP4-12C toe settings and values on setup screen
- Centered cockpit on McLaren MP4-12C
- Fixed McLaren MP4-12C RPM dial range of motion
- Fixed setup values errors in the Lotus 2-11
- Modifications on Abarth 500 front headlights
- Tweaked wind noise for open cars
- Throttle map modifications for all cars
- Corrected Lotus Exige Roadster Semiautomatic gearbox ratios
- More UI content translated in Russian
- Removed redundant messages from log to improve performances
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Juteszembe. Ki lehet kapcsolni hotlap módban a ghostot?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |