Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne látni, hogy milyen nézetben vezet.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TeeBeee
Õõõ..most már mindent értek. 😊
de azért a setupját elkérném tõle, hogy legalább az 1:58-at elérjem, akkor már nem fájna hogy 1mp-vel jobb. <#wilting>

Az a helyzet szerintem, hogy Kunos a réteg Nkp után akart egy népszerû csili-vili szimulátort készíteni, de mivel nem volt ilyen tapasztalata, ezért a "fényes" dolgokkal rengeteg ideje ment el.

lac coo
Igen, en is abban voltam, hogy a tartalmak mar regen kesz vannak, de nem 😊
Valojaban modell hang kesz van, de finoman beallitva meg nincs a fizika, valszeg sokkal tobb munka volt ebben az elmult egy evben, mint gondoltuk.
Visszavaltas nekem is fura volt, azert kiserleteztem auto blippel.....De legalabb erezni a loeroket benne, , Ferrari nekem nehakicsit erotlennek tunik........

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Imola-GT3 köre alapján csak profi.
Norbi1990
Ha valamire rákockul akkor ott nagyon jó sajnos 😄
bigiboi
Ha a google-ba beütöd a nevet már ha õ az akkor szerintem valami profi😄

TeeBeee
Ez az ember ekkora cheater, vagy ilyen profi?
M3GT2@Silverstone-ba beleöltem nem kevés idõt, végre bemegyek 2 perc alá, erre jön és nyom egy egy 1:57-et. Már ez egy kicsit gyanús volt (nem nagyképûségbõl, hanem mert egyszerûen szerintem nincs benne 2 mp), mire megnézem az adatlapját és mindenhol õ vezet. <#fejvakaras>

Tomsteel
Ez a Mclaren mekkora egy orbitális szarkupac lett. Ha már kész van az összes nyomorult tartalom fél évre elõre, akkor legalább menjenek már egy istenverte kört vele mielõtt kiadják, ennyire bugos szart nem szabad publikálni.

Mi ez a visszaváltás? Mit mûvel a diffi? Nem létezne ilyen cég ha tényleg ilyet gyártanának. Fújjj!! Ferrarihoz még csak hasonlítani sem lehet.
<#vomit>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért az 500-as Fiat a legjobb modell a játékban. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint ehhez kell a heel and toe
Alexease
Visszavaltasnal gazfroccs, hogy a motorfek ne fogja meg tul hirtelen a hajtast (ne blokkoljanak a kerekek).
A sport autoknal alap: foleg automata/felautomata valtosok es/vagy a paddle (pillango) valtosoknal (de a padlo/botvaltosoknal is van).
A natur utcai vagy versenyautoknal manualisan kell blippelni (osszes H-Pattern es egyszerubb szekvencia valtok), visszavaltas kozben, feken allva kuplung es gazfroccs😉
bardocz
Vagy te adsz egy gázfröccsöt visszaváltásnál, hogy már fordulaton legyen a motor, mikor beveszi a kisebb fokozatot.
Ha jól tudom ,automatikusan ad gázfröccsöt a motornak így könnyebb és simább a váltás,de ha rosszul tudom akkor sorry.
Valaki elárulhatná már végre mi az a blippelés 😊
Alexease
Egy lenyeges dolog volt csak benne, hogy jovo nyar elott, minnel hamarabb megakarjak jelentetni az 1.0-t. Ami persze csuszhat is, mert hat a bugok kiszamithatatlanok;DDDD
A lenyeges kerdesek nem szerepeltek benne: mikor lesz (napok, hetek, honapok) AI es online.
Alexease
Tomsteel
Jött egy ilyen:

Early Access 0.3.2
- Fixed lingering launcher process under certain exiting conditions
- More descriptive launcher startup problem descriptions when setting up user folders
- Added a check for restoring fullscreen launcher windows on triple screen setups on session end

Alexease
Ennek ket oka is van. Egyreszt ez (meg) nem a nagykozonseg jateka (felkesz, beta, erosen korlatozott tartalommal es szolgaltatasssal), masreszt szinte az osszes auto tele van amugy is "segitsegekkel"😊
lac coo
Mondjuk az elejen leszogezte, hogy sokkal lassabb lesz aki valami segitseget hasznal....En pl nem szeretem a g27 gyerekjatek valtojat, meg a pedal se az igazi, blipeles kozben bele tolok a fekbe is, amiatt meg szinte csak pillangoval megyek, de pl Fiat 500 nal nagyonhosszu a valtas ido, egy kor alatt siman osszejon 5-10 mp amig nem nyomom a gazt.....

lac coo
Hát van autó ahol itt is 😊
Abból a szempontból rossz, hogy néhány autónál szinte teljesen megeszi a fékerõt, akárhogy nyomod szinte semmit nem fékez.
ABS -el a 458 is néha képes szinte szögként egyenesen a kavicsba menni 😊

IR-t nem ismerem, amit használok azokban mindben jobban adagolható a fék ...Mondjuk ott van fékerõ állítás is .

Alexease
Nem mondtam hogy rossz, csak hogy nekem furcsa, mert szinte nulla olyan autoval mentem eddig, amiben lett volna ABS😉 A leggyakrabban a lenti #6508 tipusu, bukocsore varacskolt dobozokkal korozgettem;D

Itt a fek az iR utan teljesen hasznalhato😄DDD Ott mar valoban a pedalut harmadanal fustolos padlofek;P
lac coo
Igen szerintem is nagyon rossz ...
De pl McLarenen alig tudom adagolni a féket, olyan érzékeny 😞((

Alexease
Jonehany autonal erosen hatraltat a beepitett (onboard) ABS, eleg erzekeny, a motorfeket is folyamatosan fogja, nulla megcsuszas es sodrodas, durva alulkormanyzottsag es sinauto erzest ad.

Evora-val korozgettem Vallelunga-ban, laza minusz 1-2 masodpercet jelentett a kikapcs.

Igazabol nem is ertem azokat, akik a gyari ABS mellett meg a segitseget is bekapcsoljak?!😊
pedobear
LoL

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Tomsteel
Patch óta pl a Zondát egész más érzés vezetni. Gázfröccs visszaváltásnál sokkal precizebb, mintha a rugózása is más lenne, illetve ahogy írták más a gázpedál érzékenysége.

Alexease
Sajnos szinte nulla a lehetosege:/ Az iR-nek sem volt egyszeru (licenszek, szervezes, utazas), 2 evig csinaltak, es eleg jol optimalizalt engine kell hozza.
Nehany honapja irtam Kunoseknak, hogy ha mar beindult az AC, probaljanak uzletelni az iR-rel, cserelgessenek es/vagy vegyenek scan-eket, pointcloud-ot.
Az iR-be sem artana nehany europai palya (Imola, Monza es tarsai).
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Alexease
Es ha mar ide OFF-olktam, akkor egy onboard kor;D

remélem ez is lesz majd AC alá is 😊
egyik kedvenc pályám 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Itt egy cseppet OFF lesz, de mivel ebben is scannelt palyak vannak, es z AC-hez nem lesz ilyen bemutato video, jo vegignezni egyet, hogy mitol jo a scan (pl. pontos es reszletes), es mennyi ido oszerakni egy ilyen palyat.
Lehet hogy nem grafikai csoda az engine, de eppen a reszletesseg miatt jo ranezni.

Skypack
Early Access 0.3.1
- Fixed McLaren MP4-12C toe settings and values on setup screen
- Centered cockpit on McLaren MP4-12C
- Fixed McLaren MP4-12C RPM dial range of motion
- Fixed setup values errors in the Lotus 2-11
- Modifications on Abarth 500 front headlights
- Tweaked wind noise for open cars
- Throttle map modifications for all cars
- Corrected Lotus Exige Roadster Semiautomatic gearbox ratios
- More UI content translated in Russian
- Removed redundant messages from log to improve performances

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bardocz
Ugyan olyan, mint minden másban, üresben felpörgeted, és berakod egyesbe. Legalábbis én ezt csináltam mindenhol amíg nem volt kuplungom, és nem raktam gombra.
Mondjuk a kuplungot is meg kéne csinálni gombra, mert nem mindenkinek van 3 pedálos rendszere. Milyen lesz egy start, kuplung nélkül?

bardocz
Ha megcsinálnák a kéziféket tengelyre rakhatóra, akkor lenne csak igazán móka, joystickkal nyomni gomb helyett. Mindenhol keresztbe.
Nagyon remélem, hogy berakják idõvel a ´b´ csoportos quattro-t 😊 Bár abból azért valószínûleg nincs a garázsban. 😊 Én azért az SLS-t nagyon várom, hogy végre "autó" is legyen 😄
bardocz
Tökön szúrom magam, a szavazásnál ott a listába a B csoportos Quattro, és vannak emberek, akiknek GT3-as R8-as kéne.
raczger
A hotlapnál ne legyen kikapcsolva, az a lényeg.

Tomsteel
Lehet hülyeség, de úgy tûnik, hogy replay indításakor menti az idõmet. Máskor nem.

bardocz
Ezeket minden frissítésnél visszarakta eredetire tudtommal.
hezi
Érdekes. Még 0.1 idején kikapcsoltam az ALLOWED_TYRES_OUT-ot, emiatt practice módban bármerre mehetek füvön, nem lassít be, viszont ettõl függetlenül hotlap módban (ami kell az idõk feltöltéséhez) mûködik ez a belassítás.

Juteszembe. Ki lehet kapcsolni hotlap módban a ghostot?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
Negyed óra elteltével feltöltötte. <#vigyor>

bardocz
Máshol próbálva megy?
Tomsteel
Ennyi volt nekem is, mûfüvet megcsíptem, és ott már átvált pirosra. Lassítós bünti közelébe se jártam természetesen. Azt hittem a piros pötty miatt nem ment, de így most tanácstalan vagyok.

Tomsteel
Full gyári, a dev mode van bekapcsolva fotózás miatt. Tûzfal kikapcsolva, játék rendszergazda módban indul mindig.

raczger
Gyáriak a cfg fájlok? Nálam csak a dev apps van engedélyezve, az összes többi gyári (pl ha ki van kapcsolva az hotlap módban, hogy visszalassítsa az autót vágás esetén, akkor nem menti).

hezi
Nekem mentett idõt úgy, hogy piros lett a pötty. Nem volt komoly pályaelhagyás, csak teljesen lesodródtam a rázóra meg a mûfûre.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
Mégsem, én feladom. Kínosan figyeltem a zöld pöttyre, így se változik az idõm. A legelsõ körömet feltöltötte, a többire szarik nagy ívbõl. <#falbav>

Tomsteel
Azt hiszem rájöttem miért nem menti nekem az idõket az RSR, Silverstone célegyenesre ráfordítóban picit szélesebben érkeztem, végig néztem a zöld pöttyöt, utolsó kanyarban már nem volt rá idõm.