| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Indultam én is ezen a görkori futamon. Második helyről tudtam rajtolni, majd pár kör után menekültem az egésztől. Egyike azoknak az autóknak, amik azonnal éreztetik, hogy mekkora egy összetákolt, mű, okádék a játék. Olaszoknál vajon lehet fizika oktatás, vagy szimplán ISI játékokkal keltek és feküdtek? Ugyanaz a förtelmes erőltetett ókori fizikamodell mint azoknál. Multi biztos jó lesz valamikor a távoli jövőben de egyelőre múltszázadi. Régen, mikor még nem volt ez az ütközésmodell, amitől belefolyik a talajba az autó és furcsa anomáliákat produkál (konkrétan hergeli magát a futómű egy bukkanó után) még egész élvezetes volt, Netkarról nem beszélve, ami ehhez képest felüdülés. Sikerült megutálnom fél év alatt a cuccot, remélem változtatnak a hozzáállásukon mert ez nagyon nem jó irány. Én bíztam benne, ajánlottam mindenkinek, de egyre kiábrándítóbb a helyzet.