| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Lesz normalis utkozes es tores modell is, ahogy irtam, elobb utobb bekerul az ODE (vagy nem, es visszavalt PhysX-re:P).
Amit irtam csak annyi, hogy a kibontogatott autoknal es palyaknal EN nem lattam jelen vagy jovobe mutato technikakat.
De ez termeszetesen nem jelent semmit:)
Lehet, ha bekerul az ODE (vagy akarmi), akkor majd atbarkacsoljak a palyakat es az utkozes reszeket is. Igazabol az mar "csak" object nevek, beallitasok es scriptek kerdese. Es mivel "kesz" engine-t epitenek be (igy "nincs" vele munka), eleg gyorsan ossze lehet majd lapatolni.
Lasd. iR. Ok mar regen "mukodnek", ennel sokkal komolyabb technikaval. De megis nekialltak sajat engine-t fejleszteni, mar vagy 1-2 eve (urkozesi es gyurodesi modellek, mozgathato cuccok, riggid body es emg ki tudja mi...). De ok megtehettek, csak erre a poziciora kulon szakembert alkalmazzanak.
De ehhez (AC) az engine-hez es jatekhoz, boven jo lesz egy ODE (vagy PhysX :D). Egyelore oruljunk, hogy szinte elso huzasra "tokeletesen" (hasznalhatoan:P) mukodik az online.