• Tyuki80
    Ha megbántottalak volna akkor ne haragudj,nem annak szántam!
    Azzal teljesen tisztában vagyok,hogy mennyi munka van benne.Rész is vettem fun futamokon ahol jól is éreztem magam,s minden gond nélkül zajlott.
    További sikereket is kívánok!
    de-véleményem szerint egy ennyire új játékban az lenne a cél,hogy minél többen menjenek egy nem ligás versenyre-ezzel is bevonva a rejtőzködőket(ezt a tv-ben a választások környékén hallottam)ezek belépési engedélyét(jelszavát)Én személy szerint nem korlátoznám be a saját fórumomra,körömbe így valóban mindenki meg lenne szólítva.
    Egyébként még az elején próbáltam az appot is felrakni,de valamiért az rsr-nél kötöttem ki,mert jobbnak tartom (ezzel nem szeretnék vitázni,mert kinek mi jön be)
    Kicsit úgy érzem engem nem sikerült megszólítani,ösztönözni.De Ti így szerveztek,nekem meg erről más a véleményem.
    A regisztrációkról pedig annyit:Előbb szeretek meggyőződni,hogy tagja akarok e lenni valaminek..
    Munkátokhoz további sikereket!
    Ha sikerül bejutnom esténként hozzátok,akkor a továbbiakban is megyek,s majd ha kialakul a játék,meglátom,hogy érdemes e csatlakozni a csapatotokhoz.