| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #12825 Tyuki nem tudom mire fel van ez a folyamatos hőzöngésed, de már kezd zavaró lenni és egy csöppet méltatlannak érzem. Nem tudom, hogy jössz ahhoz, hogy méltasd azokat, akik időt, energiát és saját erőforrásaikat ölik bele abban, hogy legyenek magyar szerverek és legyenek magyar szervezet futamok. Eleve több óra egy ilyet összehozni, nem kis meló van mögötte, de ha neked cserébe fáj egy 3 kattintásos regisztráció, akkor NE gyere.
Egész héten voltak olyan fun futamok, amiket most számon kérsz, sőt az is meg volt írva, hogy melyik topikban lehet kérni autó és pálya kombókat és mindig az volt beállítva, amit kértek a srácok. Meg is teltek azok szerverek, nem látom mi a gond. Ja, hogy a kombó kéréshez is regisztrálni kell, nem elég ha csak úgy rágondolsz...
Illetve látom azt sem sikerült megérteni, hogy nem jelszavas magyar szerverek nem a magyaroknak futnak, hanem teszt szerverek a ligák üzemeltetőinek az AC mélyebb megismeréséhez és monitorozásához.
A hétvége pedig a nagy futamoknak van alárendelve, sajnálom nekem is van más dolgom is, épp elég nagy meló ezt is megszervezni, ennyi fér most csak bele. Abban hogy ez így összeálljon több ember munkája van benne, örülünk hogy egyáltalán van mód előzetes időmérésre és jelentkezésre, ami alapján biztosítani tudjuk a teli szervereket és a felkészült ellenfeleket, ami mind a jó versenyhez kell. Ha neked mindebből csak ennyi jön le, hogy direkt téged szopatunk azzal, hogy regelni kell, meg fel kell tenni haszontalan app-ot... akkor egészségedre, le ne száradjon a kezed. (már bocs)
Illetve az sem tudom mennyire tűnt fel, hogy több vezető liga összeállt és rivalizálás helyett egymást támogatva összehangoltan szervezik a versenyeket, amiről előzetesen mindig egyeztetünk egymással és egymáshoz küldjük az embereket versenyezni, amiről itt és máshol is rendszeresen tájékoztatunk benneteket. Ha ezek közül nem találsz magadnak lehetőséget, akkor magadra vess, egyénként meg a véleményem az, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát.