| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #12811 Napokig ugyan az a pálya kombó van!Miért kéne nekem minden nap ott gyülekeznem.Amilyen modellt a magyar szimes szerverek próbálnak az működik,ha tudsz szavazni,pályát váltani,autó csoportokat változtatni,de így ebben a formában kicsit a Sok bába között elveszett a gyerek,mondás jut eszembe,pedig csak egy átlagos user vagyok,de ha már az elején ezt látom,mi lesz később.A szervezett fun racekről nem is beszélek,ahol gyakorlatilag az ember érezze megtiszteltetésnek hogy mehet,feltéve ha sikerül jelszavat találni,mert ügyesen már az is mindenféle regisztrációhoz van lassan kötve,nem mintha a fórumon sok szabotőr magyarul tudó külföldi fordulna meg,jelszavak után kutatva..Ezek után nem is tudom,hogy lehet az felvetés,hogy alkossunk egy szép nagy Ac közösséget.,,Na ez is egy vicc!
Ez a tipikus magyar összetartás,amiről nem tehetünk...ilyenek vagyunk évszázadok óta.Ellenben tehetnénk ellene.