Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeeBeee
Mi a véleményetek a driftrõl? Én lfs-ben bármilyen layout-ot végig driftelek, de itt az e92-vel hihetetlen béna vagyok. Egyszerûen nem tudom se a gázzal se a kormánnyal íven tartani. Vagy sok vagy betapad és össze se tudom szedni. Nagyon nem tetszik. Ha ennyire erõltetik a driftet akkor tegyenek bele olyan gépet ami beállítható rá. Minimum zárt difi. :)

Volt itt valaki aki hasonló problémával küzdött mint én (mi), hogy lagymatag volt neki az ffb, még tattusnál is,majd megjavult a update után,
mit csináltál a profileredbe?
Illetve esetleg ha van valakinek g25-27-e, neki jó? beállitások?
Az lesz, amit megjósoltam. 2-3 hetente kiadnak egy új autót és mindeki elájul. <#bee1> Kíváncsi leszek, hogy a futómû szimulációval mikor fogalkoznak és mikor jön az Ai...?
Amúgy a netkódot csak át kéne emelni az Nkp-ból.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tomsteel
<#eljen><#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
Én Silverstonet próbáltam vele, egy kört nem mentem még rajta(najó, mentem vele talán egyet a lotussal), mert nem szeretem, de megjött a kedvem hozzá.
raczger
Mert az ABS off is nagyon élethû, ez így csalás <#idiota>

pajti
<#alien2>

Ginger17
Az tagadhatatlan, hogy a 458-ast kegyetlenül összerakták a srácok. Ez AZ autó félelmetes. Ha egy kicsit is meginog a bizalmunk a készítõk felé, elég 5 kör Imolában (mialatt szétgyûrjük az utcai gumit) és a fülig ér az ember szája. <#taps>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Norbi1990
képt, onboárd vidt vagy nem hisszük <#banplz>
Alexease
01.760 (ABS off, fek nelkul) <#idiota>
bardocz
Na elmész a tudodhova! :DD
Norbi1990
03.960 (ABS off, jobb láb fék) :D
Ginger17
Meg gyanús, hogy ez Mugello.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Tomsteel
Ne csináld, rémálmaim lesznek. :) Most még a Steamrõl álmodok, ahogy fut a frissítés, ne rombold le ezt. <#idiota>

Ginger17
Menj gyorsabban... <#vigyor3>

Tomsteel

Persze, értem én :) még pre alpha :DD

Solt: me, törlöm a játékot, meg a topicot se :)

GPx8 : nem virág verzió,, steam-es! 1.2-es.
bigiboi
Sziasztok! Sebesség érzeten lehet valamit javitani valami beállitással vagy fájl módositásával??

bardocz
http://www.youtube.com/v/SclZ6znVqW8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Topgear-es, és hasonló videók alapján pont így képzelem el ezt az autót.
Szabi
imádom az sg új "fejlesztõit"... csodás hogy hasznos bugokat sikerült kiirtani.... de rengeteg zavaró bugot sikerült csinálni, majd kijavítani már minek õket.......

szóval a P4/5 egy Enzo egyedi Pininfarina karosszériával amit Glickenhaus rendelt, majd késõbb megcsináltatta annak a mintájára P4/5 Competizione-t, ami F430 Scuderia alapjaira épült, de mivel nem a Ferrari csinálta a verseny verziót, ezért azt nem lehet Ferrari-nak nevezni, hiába Ferrari motor, alvázszám és egyéb alkatrészek vannak benne.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Óóó, a régi szép idõk :DD

Kipróbáltam, a freetrack mûködik a játékban, szóval valszeg a trackir is. Már tényleg ideje lenne megcsinálnom a rendes fejkövetõmet. Fejet forgatni csak annyira engedi, hogy látszódjon a jobb oldali tükör, nem lehet annyira sem, mint gombbal.
raczger
Akkor jövõhét pénteken végre jön a Scirocco? :D :D

( Ezt csak LFS-esek érthetik :) )

Szabi
F430 amcsi karosszériával :D

James Glickenhaus egyedi Ferrarija a Ferrari P4/5

Norbi1990
ezmiez?
bardocz
Én is bízom benne, majdnem olyan keményen néz ki, mint a Zakspeed Calibra, bár ahhoz képest azért persze nincsen sehol...:D
Szabi
remélem ez azt jelenti, hogy õ lesz az egyik új autó.. :D

Szabi
végén a gallardo az érdekes.. :D
http://www.youtube.com/v/Vg79_mM2CNY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bardocz
Olyan számláló, ami nKp-ben volt tök jó lenne, csak mondjuk kocsikra lebontva, és nem nullázódna újratelepítésnél...:D
Ginger17
Az nVidiásoktól kérdezném, hogy a kártya vezérlõpultjánál van a "3d beállítások kezelése" lehetõség - bal oldalon fentrõl a második kék bekezdés. Ha itt rábökök a programbeállítások fülre, akkor valamiért ott figyel az acs.exe hivatkozás... hogy a bubiba kerül oda? Én nem állítottam be és nem is akarok extra hardveres setett a játékhoz - viszont kitörölni sem tudom! Nektek is ott van?

Tomsteel
Csinálok majd még egyet, 1-2 óra és jövök.

Tomsteel
Rugóknak nem szabad, hogy bajuk legyen ennyitõl, tehát ha gátló kuka, akkor könnyebben és tovább engedi behúzódni, majd nagy erõvel ki is katapultálja. (az autóval együtt)

b-type
rakd ki a sebesség kijelzõjét, és könnyebb lesz megmondani hogy mi van.
...én egyébként lopom a videót ha nem baj, sztem állat. :)
Nekem is egy kicsit soknak tûnik, de amíg nem látom a sebességet, addig nem tudom mi van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Én arra gondolok, hogy a töréssel elment volna egy csomó energia is, nem pattan ekkorát, de amúgy ha azt veszem, hogy lfs-ben, meg nKp-ben mekkorákat repültem néha, ez simán vállalható :DD
Tomsteel
Azt biztos, hogy tönkretenne mindent egy ilyen, de egy M3-nak nem lenne szabad ennyire csillapítatlanul felütni, ráadásul ennyiszer egy 2 kerekes elemelkedés után. Konkrétan feldobta magát 4 kerékkel a levegõbe miután leért a 2 belsõ kerék. Ha a eltörtek volna a gátlók akkor talán így viselkednének, ami remek dolog lesz ha bele kerül a játékba, viszont én ezután mentem tovább mintha mi sem történt volna. :)

b-type
kábbe <#zavart1>
Errõl van szó, autózni kell nem gondolkodni :)
Nem tudom hol számolja a játék, de sztem benne van már 60 köröm Imola-ban ezzel a E92-vel..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
sztem ott fogja meg a határoló.
Nem tudom Kunos milyen mélységig programozott, gondolok itt a menetstabilizátorra, mert az 'élõ' rendszer kegyetlen összetett, fullos elektronikával, tehát ahogy nagymamám is elvezetné nagyon sok mindent szabályoz.

De itt ennél mikor megáll a lengõ ez sztem sima határoló, nem rúghatja ki magát, és term. össze sem ülhet, mindkét esetre határolók vannak.

bardocz
Itt lehet már az is probléma, hogy nincsen még sérülés. Egy ilyen ütés emlékeim szerint LFS-ben szétverte a futómûvet. Lehet, ha tudna sérülni jobban nézne ki.
bardocz

A harc hát legyen harc<#idiota>
Najó, csaltam, a kocsi abs-e be volt kapcsolva<#vigyor5>
Tomsteel
Egyre inkább én is azt érzem, hogy itt valami butítva van a fizikában.

Ezen a videómon jól látszik ahogy még a hátsó keréknek is van kilengése, ami egy elég bonyolult rendszerrõl árulkodik, de aztán mintha figyelmen kívül hagyná a beérkezõ adatok egy részét.

http://www.youtube.com/v/Mz4jQfdXJE4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ginger17
<#taps> Errõl beszéltem még anno a TP után amikor kirakták azt a rengetek driftelõs videót. Ezek mást sem csináltak egy évig mint driftelgettek az irodában... najó, Kunos gitározott is. <#idiota>

A "fizika" már nem fog változni. Majd pár széria autónál erõsebbre veszik a csillapítást és kész. Esetleg a gátlók beragadásával fognak valamit kezdeni, mert az egyértelmû hiba.

Megvetted, vagy a warez verzióval próbálkozol?

b-type
addig addig dumáltunk róla, csak lementem 2min5 alá vele <#idiota>

Szabi
vagy nézd meg a balesetes videókat, mindegyikben kitör a fara a gépnek és falatfognak, na jó van 1-2 amiben szakadékba esnek le :D

bardocz
A formula driftelõs? Oké, 90/10es difivel kemény, de más beállítással nem érzem ezt.
lac coo
De itt mindennel szinte csak driftelni lwhet :)))) Szinte meg a formula is arra van beallitva, de majd lesz Zonda R , az is ilyen kanyarbadolosdriftelos lesz ? :-

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Nézd meg szinte bármelyik autós magazinban ezt a E92 V8 420 lóerõs járgányt, szinte mindegyikben driftelnek vele <#idiota>.
vajon méér? :))
Van benne erõ.
De egyébként az autóválasztékot elnézve, lesz majd keményebb kocsi, mindenki megtalálja a magának megfelelõt. :)

Szabi
ez nem játék, ez egy korai béta verziója a játéknak, remélhetõleg a megjelenés még jó messze van.. mert van mit csinálni még bõven.. :D

Töröld a játékot és a topikot is, az a biztos.

www.smart-bus.hu

lac coo
Dekomolyra forditva ! :)

Mar a tp idejen ertam, hogy rohadt jo dolog, hogy ilyen szepen atjon a kasztni mozgasi, a sulypont athelyezodesek, ez maradjon is igy, nagyszeru dolog, es epp ez az ami miat kulonleges az AC, isten ments, hogy ez megszunjon......De valami trukkozes, vagy felkesz allapot miatt szerintem kisse el van ez tulozva, nem konret autora gondolok, mindegyiken ilyen erzesem van, meg a furmulan is .Cserebe viszont pont hianyzik belole ami miatt epp jo a kemenyebb futomu : a kis pici megcsuszasok, amivel semmit nem kell csinalni, pici elle kormanyzas, meg a gazt sem kell elvenni aztan megy govabb egyenesen.Aki tolja Rf2 megannal az tudja..... Ezek nagyon hianyouznak nekem, enelkul vicc egy gt auto.....
Valamiert most tenyleg olyan, mintha a kilincselesben es adriftben latnak egywdul a funfaktort a keszitok, es mas nincs is benne.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!