• b-type
    Nem tudom lehetséges-e, hogy gumizódik, én inkább arra tippelnék hogy nem.
    ..elég magas guminyomással szoktam menni a lassabb/gyengébb autókon, sokszor több kör kell mire nagyjából tisztességesen felmelegszik egy átlagot tekintve.
    A KTM-s versenynél tény hogy egyre jobban működött minden, sokkal jobbak lettek a féktávok is, és Mugello közepén a lejtős döngetős részen Savelli, és a két Arrabbiata (utánanéztem!), ott olyan tempót tudtam átvinni amin meglepődtem....de engem toltak-húztak.
    Tegnap kaptam pofonokat is, Imola húzott Fiat 500, azt hittem jól megyek, erre ketten is olyan időkülönbséget hoztak hogy azt hittem vágják a sikánt.
    De nem, egyszerűen qva jól mentek, ott is a verseny végére fél és egy másodpercet kaptam, de láttam hogy korrektül mennek, és egyszerűen húztak magukkal...és valóban több mint 1 másodpercet gyorsultam versenyen (és még így is kaptam 1mp-t korrekt körülmények között egy lassú autóval szal elég hervasztó volt).
    Monza-t útálom ebből a szempontból, mert ott van aki megvágja a célvégi sikánt, mentem ott 2. helyen és eleinte láttam is, később tudtam hogy vágja, aztán mögöttem is elkezdték, de nem értek utól végül...bár legszívesebben kiléptem volna....gyűlölöm ha valaki ezt csinálja egy szimulátorban. :(

visszatérve én nem tudom megerősíteni hogy változna a tapadás, mert sztem engem húznak, és a gumi is melegszik...lehet, de mondani nem mondanám.