Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A #4609-ben van is egybol leairas. Ezert voltam bizonytalan, mert nem tudtam melyik cegnel volt gond, ISI vag SMS.
De igy mar beugrott, hogy az ISI-nel, mert ok alltak ra a fix 400Hz-es fizikara, es a 400Hz-es FFB-re😉))) De ott erezni is lehet a kemeny razkodasokon, es a gumi miatt is szukseg volt ra. Az rFPro 800Hz-es volt.
Az SMS 600Hz-en nyomul, bar toluk FFB info nincs.
Az iR 360Hz-es (ha nem valtoztattak azota), az FFB (az alabbi irasbol elvileg) 60Hz. De az iR megint teljesen mashogy mukodik. Ott 2 even keresztul eleg parazs vitak/fejlesztesek folytak😊 Ott nem az a koncepcio, hogy mindent kozvetlen kitolnak a kormanyra, hanem vegigszamoljak a kormanymuvet oda-vissza (elvileg).
Az AC 333Hz-es, eddig annyival is tolta az FFB-t. Most 100Hz, de allithato szabadon.
De ahogy a lenti irasban is benne van, elsosorban nem ez a lenyeg, bar jobb lehet az erzes.
Talán összedob valaki valami appot rá ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Van HDR.INI is😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De jövõ év elején én is triple screen szimulátoros leszek...ha minden jól megy. Na ott már nem fogok Fps-ben dõzsõlni.
Én mondtam hogy a KTM durva. 😉
Nekem bejön így, szép nyári délután, sok fénnyel ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mellesleg a TP most elõvettem ,(ez még nincs meg)csak is a rázók miatt .
Nos ott is némelyiknél semmi de amelyik olyan kiképzésû annál azért ráz,ffb meg brutál benne ,remélem ebben se lett rosszabb?
Ha low-médium körülire veszem a grafikát van 66 körüli és úgy nem látom a lassulást V-synt nélkül mert azt nem szereti,és a hdr sincs benne,de így is szép.
d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/assetto_corsa.ini
ENABLE_DEV_APPS=1
Lesz plusz 2 tucat uj extra apps😉 Telemetria, fizikai dolgot, gumi teszt es hasonlok, de az egyik legfontosabb, hogy lehet a cockpitet is autonkent allitani es elmenteni (pozicio, fov).
!Forza Ferrari!
Az alapdolgok jok, de vannak/lehetnek "extra" megoldasok, amelyek irrealisan belassithatnak: kulonfele elelmosasok, motionblur, vagy a tukrozodes rengeteget zabal.
A textura meretekkel, es talan mar a polygon szammal sincs gond. Ami gazos, az a dinamikus render/postprocess szamitas.
Ha pl. a tukrozodessel 50% fps-t lehet nyerni, nem hinnem hogy megeri kinlodni vele, az autobol ugy sem latszik😉
Nekem néha hiányzik, hogy rázzon a rázókõ 😊)))
Még ha sima, akkor is ! 😄
Azert lehet kompromisszumos megoldasokat talalni. Egy autos jateknal, foleg szimnel azert tobbet szamit a sebesseg, nehany csak allokepnel vizslathato reces pixelnel😉
MOST meg az en gepemen is teljesen jo, pedig a tegnapi napbol lathato, hogy Kunost kellett psizkaljam, hogy legalabb elinduljon DX10-en is;DDD
Persze nem giga felbontason, nem max-ra huzva, de boven tokeletes.
Nem hinnem hogy egy olyan kartyan ne lehetne beallitani hasznalhatora, ami tobbe kerul, mint az egesz gepem, monitorral egyutt;D