Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha van ra Python script parancs😊 Mert amugy nem😛 Meg kellene nezni a referenciat, ha tettek ki ujat. A Python nem veszes, natur script, tizen-husz sor lenne az egesz.
Alexease
Elvileg eleg, csak az nem mindegy, hogyan kuldi ki.

A #4609-ben van is egybol leairas. Ezert voltam bizonytalan, mert nem tudtam melyik cegnel volt gond, ISI vag SMS.
De igy mar beugrott, hogy az ISI-nel, mert ok alltak ra a fix 400Hz-es fizikara, es a 400Hz-es FFB-re😉))) De ott erezni is lehet a kemeny razkodasokon, es a gumi miatt is szukseg volt ra. Az rFPro 800Hz-es volt.

Az SMS 600Hz-en nyomul, bar toluk FFB info nincs.

Az iR 360Hz-es (ha nem valtoztattak azota), az FFB (az alabbi irasbol elvileg) 60Hz. De az iR megint teljesen mashogy mukodik. Ott 2 even keresztul eleg parazs vitak/fejlesztesek folytak😊 Ott nem az a koncepcio, hogy mindent kozvetlen kitolnak a kormanyra, hanem vegigszamoljak a kormanymuvet oda-vissza (elvileg).

Az AC 333Hz-es, eddig annyival is tolta az FFB-t. Most 100Hz, de allithato szabadon.
De ahogy a lenti irasban is benne van, elsosorban nem ez a lenyeg, bar jobb lehet az erzes.
lac coo
Jah, de jobb volt a TP-s billes állítás hdr-re ...Mert annak nagyon nem mindegy, hogy formula vagy kasztni ....
Talán összedob valaki valami appot rá ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mar tobbszor bent volt, de erdemes atnezni a d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/ konyvtart. Tele van olyan INI-vel, amelyekben sokmindent lehet allitani, amit amugy nem.
Van HDR.INI is😊
Nem is kell "elfogyasztani" az összes autót.😊 Hagyni kell késõbbre is.😉
bardocz
Nekem is világos, de sokkal jobb, majd csinálok egy képet, ha hazajövök.
SirAlo
Nekem bepipalt Disable HDR-el is ilyen volt az aszfalt, az hogy lehet?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Viszont jo dolog lessz ez, ha el is fogja majd menteni, ilyesmi volt pCars-ba is , ott el is mentette

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Kiprobaltam, sajnos nem menti el😞

Az app megvan,de hogyan lehet állítani?
TeeBeee
A Ferrari nektek is nehezen akar megállni? Amúgy elég bosszantó hogy nem lehet fékerõ eloszlást állítani utcai autón. Az én vezetési stílusomhoz nem passzol a gyári. Szerintem több versenyautó kéne majd akár gyengébb is jöhet, meg elsõkerekes.

lac coo
Igen az ronda, de majd ha lehet moddolni, egyszerû lesz megkeverni kicsit ...De az még Crysis szintû játékokban is úgy van, még arra se szoktak figyelni, hogy néhányat elforgassanak 😊

Ginger17
Meg az is érdekes, hogy van 3-4 fa modell és mindenhova azt szúrta be a pályatervezõ... ha annyira unta magát az utóbbi idõben ezzel foglakozhatott volna. Vannak pályák, ahol kifejezetten gagyi a dolog: pl. Imolában a hátsó sikán elõtt.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

bardocz
Én egy 27" környéki monitorról gondolkodok, 3 nem férne el, viszont a nagy felbontás meg képernyõ jól jönne máshol is.
Ginger17
Ja... párásodik a monitor. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

TeeBeee
75Hz és vagy 10 éves. 😊
De jövõ év elején én is triple screen szimulátoros leszek...ha minden jól megy. Na ott már nem fogok Fps-ben dõzsõlni.

Oké csak nálam 3 van belõle<#papakacsint>úgy meg már másak az értékek 5900x1080-ba
bardocz
75Hz-es monitor? A rohatt felvágós!! 😄DD
TeeBeee
Érdekes ez az Fps dolog. Én bekapcsoltam a V-syncet és oda van szegelve 75-re. Mindegy mi történik. Input lagg a környéken sincs. A net meg tele van panaszokkal.
Én mondtam hogy a KTM durva. 😉

SirAlo
Na ez engem is allatira zavart hogy ahol napos az aszfalt olyan hogy meg zavarja a szememet, hogy lehet ezt a Photo modot behozni?

lac coo
Már hogy lenne olyan ? 😊 Vagy az a jó mikor vattapamacs lesz minden világos részbõl ? 😊)
Nekem bejön így, szép nyári délután, sok fénnyel ...

FFB ügybe ezt érdemes elolvasni: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-ffb-implementation-improvement-suggestions.1635/

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tudom hülye kérdés de eddig még errõl nem esett szó,elõre is bocs érte<#idiota> de gondolom törés modell még nincs benne???? ha lesz benne egyáltalán valamikor,vagy valami féle mechanikai meghibásodás féle.
Mellesleg a TP most elõvettem ,(ez még nincs meg)csak is a rázók miatt .
Nos ott is némelyiknél semmi de amelyik olyan kiképzésû annál azért ráz,ffb meg brutál benne ,remélem ebben se lett rosszabb?
Ha low-médium körülire veszem a grafikát van 66 körüli és úgy nem látom a lassulást V-synt nélkül mert azt nem szereti,és a hdr sincs benne,de így is szép.
bardocz
Ez lett a megoldás, jobban néz ki. Szerintem egy ideig elleszek a régi monzán a sebességhajszolással. Már majdnem 280at megyek a parabolica elõtt, de még nincs nullára véve a szárny. Úgy eldobja a seggét.
Köszi.

bardocz
100Hz, századmásodpercenként küldi az értékeket a kormánynak, nem hinném, hogy ez nem elég.
Alexease
A jatekbol😉

d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/assetto_corsa.ini

ENABLE_DEV_APPS=1

Lesz plusz 2 tucat uj extra apps😉 Telemetria, fizikai dolgot, gumi teszt es hasonlok, de az egyik legfontosabb, hogy lehet a cockpitet is autonkent allitani es elmenteni (pozicio, fov).
Ez a Photomod app honnan van?

Ginger17
Ez meg már olyan, mintha nem is lenne HDR... akkor meg minek? <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ahol sima a szegélykõ ott minek legyen rázás? <#vigyor3>

oneal1
nekem most jött elõ egy olyan hiba, hogy uráltak ilyen szines sávok a játékban, mintha valami driver hiba volna,kiléptem menübe, majd vissza a pályára és nincs gond, érdekes

!Forza Ferrari!

Alexease
Vedd vissza 333-ra, aztan annyi😉 Az elso dolgom volt, hogy visszairjam, az APP DevMod-dal egyutt;P
lac coo
Mondjuk rengeteg panasz volt forumon az FFB-re, én is egy napig idegeskedtem miatta 😊)) Érzésre talán kicsit szûrtebb lett a mostani, de még mindig jó ....

Alexease
Elvileg nem, mert igy kevesebbet szamol. De nem tudom, nem emlekszem hogy masok mennyit tolnak ki a kormanyra. Lehet, meg igy is jo ez az ertek. Bar, kicsit kevesnek tunik...😊
hondash3
Nem írt hülyeséget. 😊

The Power of Dreams

Alexease
Es figyelembe kell venni Kunost is. Persze profi, meg ilyesmi, de azert egyedul van, es nem teljesen expert.
Az alapdolgok jok, de vannak/lehetnek "extra" megoldasok, amelyek irrealisan belassithatnak: kulonfele elelmosasok, motionblur, vagy a tukrozodes rengeteget zabal.
A textura meretekkel, es talan mar a polygon szammal sincs gond. Ami gazos, az a dinamikus render/postprocess szamitas.

Ha pl. a tukrozodessel 50% fps-t lehet nyerni, nem hinnem hogy megeri kinlodni vele, az autobol ugy sem latszik😉
bardocz
Ezeket a 100fps-es dolgokat nem is értem, ha mûködik a vsync, márpedig mûködik, akkor minek több fps? Nem lesz simább a kép, csak rosszabb, ahogy ugrál. Az nKp-ben nálam nem mûködött, és amikor 230ról leesett 170-re, akkor szaggatott.
lac coo
És az jó nekünk, hogy visszavette 100-ra ? 😊)

lac coo
A pilóta integetés az nem mûködik ??? Elsõben még ment , néztem is hogy rázza valakire az öklét 😊))

Alexease
Meg nem neztem, de "sajnos" rengetegen sirnak a billentyu es gamepad miatt, igy valszeg lesznek kellemetlen dolgok neha:/ Persze nem butitja le, de nekik is meg kell felelnie.
lac coo
😊
Nekem néha hiányzik, hogy rázzon a rázókõ 😊)))
Még ha sima, akkor is ! 😄

Alexease
De ez mar nextgen😊<#idiota>
lac coo
Jah vettem észre, nekem ki is lõtte a logitech drivert, beállt 270-re a kormány 😊)))

Alexease
A sebessegnel (fps) azert az igeny es realitas is sokat szamit😊 Mindent felkapcsolva max-ra, nem biztos hogy a legjobb megoldas.

Azert lehet kompromisszumos megoldasokat talalni. Egy autos jateknal, foleg szimnel azert tobbet szamit a sebesseg, nehany csak allokepnel vizslathato reces pixelnel😉

MOST meg az en gepemen is teljesen jo, pedig a tegnapi napbol lathato, hogy Kunost kellett psizkaljam, hogy legalabb elinduljon DX10-en is;DDD
Persze nem giga felbontason, nem max-ra huzva, de boven tokeletes.

Nem hinnem hogy egy olyan kartyan ne lehetne beallitani hasznalhatora, ami tobbe kerul, mint az egesz gepem, monitorral egyutt;D
lac coo
Pedig TP-ben, és NKP-ban is volt 😊)))

lac coo
Photomoddal érdemes kísérletezni, elég szépen helyre lehet rakni az elcsúszott hdr-t blom-ot , bár azt nem tudom elmenti-e a változtatásokat:

Alexease
Meg en sem, foleg csak a Lotus-t nyomattam😉
oneal1
ezt a kis méregzsákot még ki sem próbáltam!😄

milyen?

!Forza Ferrari!

Alexease
Nalam ott is beka van😛 De koszi, feltoltom!

Alexease
Meg szerencse hogy nincs, ahogy irtam, ma mar azert gagyi megoldas lenne ilyenekkel operalni😉