| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az a Steam-es meghivos dolog jo, de arra igazabol ott van a Steam Group. Az nem kotott forumhoz (SG, GTRM, VSR) sem Friends-hez.
Aki versenyezni akar, oda felmegy, es a chat-en ki lehet targyalni.
A banner alatti szerver kiirason (gorgetos vagy lenyilos menu jelleggel) mar multokor is gondolkodtam. Jo lenne valami.
Csak technikailag meg vannak korlatok, foleg hogy nincs dokumentacio;P
A AC szerver kodolva van, de onnan le tudom hivni az osszes szerver eppen aktualis beallitasait (nev, ip, session, stb). De ahhoz futnia kell a kliensnek:D
A normalis megoldas, csak meg nem talaltam meg a protokolt, hogy a szerveren futo progikbol kiszedni az adatokat. Valszeg/talan ilyen lesz gyarilag is. Vagyis ezt csak akkor tudom kiszedni, ha bele van programozva a ACServer.exe-be (mert ujat nem tudok csinalni;DDDDD).
Ha talalok megoldast, kint lesz a banner alatt.