Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
iR nalam is tokeletes, rF2 elmegy, hasznalhato, CARS mar nalam is felejtos.
Jelenleg nincs gondom az AC-vel, sokkal gyorsabb mint a TP volt. Ott ugyanilyen beallitasokon ~50fps korul ment, itt megvan a fix 60fps, es ugy, hogy felhuztam 1600x900px-re (dozsolok😛).
AA es tarsait nem hasznalok, sem motionblurt, a tukrozodes meg minimumon.

Es persze egyedul, ha lesz AI az mar kerdeses😛
Alexease
Ezert Early Access (beta), hogy most olcsobb, de kicsit bugos😉 A vegleges ar 45EUR, ami szerintem korrekt (a tartalmat, a csapatot es egy 55EUR-os evente kiadott Codies F1-et tekintve).
lac coo
A BMW M3 GT nálatok milyen ? Atomkemény rángatós ffb van nálam, rángat mindenfelé, kb más játékban ilyen mikor afalnak megyek ,,, Kerékvetõ vagy egyéb cucc ott sincs .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Erre valami? Ahogy nyomom, hogy back to pits, visszaáll minden kerék hõmérséklete az eredetire.
lac coo
G27.

bardocz
Régebben nem volt egy kép egy hillclimb kocsiról? Mert Trento az látom lesz benne, de azt nem találom. Az 1200 lovas lotust nagyon várom.
SirAlo
Gepigenye mennyire eros szerintetek ? En mar csak ez miatt is felnek megvenni, IR tokeletesen fut, rf2 is , pCars mar felejtos nalam

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bardocz
Ott van az oldalukon, hogy 45euro lesz.
cselt
Milyen kormányod van?
lac coo
Hát érzésre ugyan az kb 😊)))

NKP jó, TP mindig is jó volt, úgyhogy valószínûleg õk piszkáltak valamit, mi most szopat, szóval bekaphatják 😄DDD

Kollégámat rögtön le is beszéltem róla, mondtam neki várjon warezra, és próbálja ki mielõtt így jár mint én ....

arma3 early access-bol kiindulva ez is dragabb lesz amint megjelenik.

off

Nem a pCars-t vetted meg újra? <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Fúúú, nálam nem hogy jobb középen, de kifejezetten lyukas, ha meg mozdítok rajta akkor jön a szokásos visszalökdösõs vacak ....

Alexease
Mindenkinek mas es mas gondja van😉 En mar annak is orulok hogy elindult, es a lenyeges resze mukdik rendesen. Az AA, FXAA, blur es hasonlo "extrak" nalam mind OFF, a tobbi mind LOW, igy nincsenek ilyen gondjaim;P Az nKP-hez kepest meg igy is sokkal jobb, vagyis mar nyertem a dologgal.

Az iR-hez kepest mar kerdeses a grafika, leszamitva az auto csillogast, de azt meg ugy sem latom az autobol, jo az OFF-nak, ugy is rengeteget zabal😉
Alexease
A kormany drivert probaltad ujratelepiteni, frissebbet nezni hozza (vagy regebbit)? Esetleg ha fut, a Logitech profilert kiirtani?

Most KV kozben megnyitottam vagy 40 topikot, ami kormany, kezeles, FFB, cockpit stb. Tobb kormany gond is van, de egyerteluen csak 1-1 tipusra es azzal mindenkinek hasonlo gond nincs.

Nekem lenyegeben ugyanaz mint a TP volt (bar kozvetlen a ez elott nem teszteltem TP-t, turelmetlen voltam😛), de talan kozepen meg erosebb, razosabb is egy kicsit.
lac coo
Micsoda gondjaitok vannak ! 😊)))

Sziasztok! Van az a probléma, hogy AA + FXAA egyszerre nincs. Olvastam errõl a RD fórumba csak nem igazán értem, hogy mit is kellene csinálni, hogy egyszerre mûködjön. Tud valaki segíteni? 7870-es VGA-m van.
hezi
Egy okkal több, amiért ki kell kapcsolni a gázelvételt 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
Nem. Azok jok, azokkal csak rontanek rajta. Amit jatekoskent tudtam, azt mar kiprobaltam.Nagy eredmeny nincs eleg vacak....Talan majd javitjak.

Ginger17
...ja, meg a Steering Settings-ben mi ez a "gamma", meg "filter"? @laccoo nem ott van nálad valami eltekerve?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Az grafikánál az AAS-t mindenkinál csak 4x-ig engedi állítani? A TP-ben 8-ig ment a csúszka (nálam).

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Persze, ott atomzsir.

Ha most visszalépsz az Nkp-ba, akkor ott jó az FFb?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hehe ... Driver 100 %, játékban 200 %, legerõsebb damperral, olyan kis öregasszonyos így 😊))) Lazán két újjal vezethetõ , de legalább nincs benne ( akkora ) lyuk, igaz effekt sincs semmi, csak egy kis ellenállás néha egy kis rángatózás ....
Occulus kellett ebbe, meg rádió, ajtónyitogatás ! Kapja be Kunos ! 😄DD

Na jó, nem sírok tovább, ebben csak kunos fog tudni segíteni, rengetegen vagyunk ilyen szarban 😊)) Igazan maradhatott volna a régi pure NKP FFB, azzal legalább nem volt baj 😊)))
Igazából nem is értem minek piszkált meg mindent a lazább játékosok felé nyitás miatt,ez abban a rétegben simán nulla, a kutya nem fogja ezt megvenni szimeseken kívül ....

bardocz
A probléma az, hogy sima lecsúszásnál is csinálja.
raczger
Eddig 5 elmentett replaybõl csak kettõt tud lejátszani. Lesz bõven javítanivaló.

A photo mode-ból hogyan lehet kilépni? Dev appok között van.

oneal1
köszi!😊

!Forza Ferrari!

Alexease
Bar osszessegeben sok a panasz a progira, de azt mindig erdemes szerintem megbologatni, hogy az autolista, meg igy harmadara csokkentve is, eleg kellemes, foleg ilyen kidolgozottsagban es fizikaval!!

Az SRW kezeben van hasonlo stilusu, de brutal mennyisegu auto licensz, de hat...
lac coo
Persze mindent próbáltam ..Luca ajánlott beállítást G27- re : sriverben 100 % ,játékban 95 0,15 damperrel ,de így aztán igazán langyos meleg foss az egész, középen kb nulla effektel 😊))
Egy az egyben ACR nálam az egész.
Szóval én feladom, amit én megtehettem már megtettem, újraraktam megnéztem néhány tucat beállítást, innentõl már valamit kódolnom kellene a driverben vagy a játékban ,de azt most meghagyom másnak 😊)))

Várok, talán megcsinálja, ha nem akkor megy a szemétbe, árkád szar FFB-vel nem játszom ....

raczger
2 perce futottam, 2:13.684 😛 Kéne setelgetni, csak sík hülye vagyok ahhoz, 12-be mindenképp be kéne menni

Skypack
Ahogy néztem az E30nál, egy két adat nem stimmel, nem 238hp hanem 235 és nem 7,4 a gyorsulása 100ra hanem 6,1, a végsebesség az rendben van. (hivatalos gyártó által megadott adatok)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
A kormany driverben hany %-on van az FFB ero? Amikor utoljara lattam, 130%-on hasznaltad😊 Probaltad levenni 100%-ra vagy az ala? Az igazabol nem (csak) az erot noveli, hanem inkabb tulvezerel, abbol is lehetnek gondok.
lac coo
Az a vicc, hogy csak trükközést tudnak õk is mondani, dampert rátolni, meg driverben kis középrehúzás ..... De legalább tudnak róla, hogy akkora lyuk van sok embernél középen, mint a fene 😊)))
1 év alatt igazán letesztelhették volna 😊)))

Alexease
A kanyarlevegas butetetes szukseges, nem lenne rossz, foleg ha hotlap-szeruseg is lesz a progiban. De ez a megoldas valoban kicsit fake😊

Egyreszt a kiiras a kepernyore eleg idetlen es idegesito (koszonheto a Python+kisfelbontas parosnak).

Masreszt a gazelvetel egyszeruen gagyi, kicsit arkados. Az egy dolog, hogy idegesito es egyeb technikai gondja is lehet, de ha kikapcsolhatatlan (hivatalosan), akkor online versenyben meg veszelyes is lehet (az eloted levo lassul egy brutalt, te meg megtolod😛).

Miert nem lehetett az iR rendszer atvenni?! Ha palya szele vagy levagas, akkor hotlapnal ervenytelen kor, levalgasnal meg figyelmeztettes, hogy MAJD lassuljon vissza. Ha X idon belul nem, akor mehet a bunti, boxkiallas, kor elvetel, kizaras stb.

Sajnos ez is kicsit Kunos lett, az egyszerubb kategoria felel kacsintgatva:/
lac coo
A Lotus nálam jó középen is, a többi kicsit olyan rángatós 😊

Alexease
Meg igazabol csak a Lotust neztem, de nalam jonak tunik a valtas bunti, legalabbis kuplung nelkul nem engedi betenni sebessegbe (recseg-ropog, ott marad stb).
Norbi1990
2:13:704 😊
lac coo
Újraraktam, sokat javult de még nem az igazi .... formula ráz középen mint a fene, kerékvetõ néhány autón ,néhány pályán néha már van 😊)))
Kormányzás, kormányszög, meg középen az egész nekem egyszerûen gagyi !
Fizika az ok, azzal soha nem volt baj. Néhány autó hangja kifejezetten bántja a fülemet, a szó szoros értelmében 😊)) FB lyuk középen az még mindig van, de sokan szívunk ezzel, elég barkács itt valami, valszeg azért ráz a formula is mert atom kemény és valami holtjáték félét számol a felfüggesztésnél, és emiatt van a lyuk is középen, rohadt szar érzés míg nem csinál valamit vele, szerintem én nem is igen használom 😞(( .....

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fehercsoki
EDL-t hogy lehet kikapcsolni?

oneal1
asistokkal hogy álltok?

!Forza Ferrari!

oneal1
hogy lehet a játékban futott idõket megnézni?

vagy minden kör végén írja csak ki a legjobbat?

!Forza Ferrari!

Norbi1990
20 alatti idõ benne van igen.
Ja Street 90's gumik voltak a kocsin. Megnézem semi-slickel 😊

Köszi.
raczger
Gyanítom nem semi-slicket tettél fel. Habár szerintem utcaival is be lehet menni 20 alá.

TeeBeee
Na most már nekem is muszáj írnom.
Eszméletlen király!!!<#worship>
Vannak benne nagy meglepetések, mint például a KTM, az hatalmas élmény. De igazából mindegyik durva...talán az E30 egy kicsit gyengének tûnik.
Amúgy a TP-hez olvastam valahol, hogy nézõpontot tudsz állítani.
set driverEye x, y, z és valami érték. Kipróbáltam annó és mûködött.
Aki mûszerfalig nyomná a kamerát annak ajánlott utána nézni.

Norbi1990
Hogy mentek olyan idõt? Én csak 2:21et tudtam menni <#fejvakaras>
oneal1
na ma rámozdulok a lotus49re monzában, meg gt bmw re imolában.

kár, hogy nem lehet még együtt nyomni, mehetne a csapatás😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Meg nem olvastam, aludni is kell 😊)))) Ujraraktam az egeszet meglatom,remelem jo lesz......A levagas bunti engem is zavar, nem azert mert jobb idot akarok kicsikarni belole, hanem mert idegesito, hogy javaban a betonon vagyok mar, es nem lehet nyomni a gazt 😊)))))

Ismerkedés a játékkal 😊 Még gyakorolnom kell rendesen.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

b-type
Az nem gáz ha ki lehet kapcsolni, én értem ha valakit zavar.
akkor probléma ha felvezetõ végén esel ki a pályáról, és gyors kört kezdenél, mert az idõbüntetés elveszi a lendületed.
..mikor nézem a replay-t az tök olyan mint amikor valaki aki tök szeretne gyors lenni, de közben csúnyán töri a kanyart.
Nekem nagyon bejön...érdekes módon nincs nagy különbség, nincs varázslat, tényleg a részleteken múlik.

Itt is eltaknyolok ha besokallok, és az rF2-ben is eltaknyolok..csak itt elhiszem.
Mindenki volt már 'baszki' helyzetben az autójában, has máskor nem akkor télen.
Amikor már csak nézed kb. hova fogsz érkezni...itt is megvan, lemegyek a mûfûre (vagymiaz), és elindul a hátulja...elvileg itt lenne a lényeg, hogy mitõl hihetõ, vagy nem. Átcsap és becsóvál?...lehet, elindul és koppig van tekerve a kormány, és tökmindegy?...lehet.
Mindkettõ hihetõ.
Sajnos a váltást nem bünteti 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type