Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg nincs gondom az AC-vel, sokkal gyorsabb mint a TP volt. Ott ugyanilyen beallitasokon ~50fps korul ment, itt megvan a fix 60fps, es ugy, hogy felhuztam 1600x900px-re (dozsolok😛).
AA es tarsait nem hasznalok, sem motionblurt, a tukrozodes meg minimumon.
Es persze egyedul, ha lesz AI az mar kerdeses😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
NKP jó, TP mindig is jó volt, úgyhogy valószínûleg õk piszkáltak valamit, mi most szopat, szóval bekaphatják 😄DDD
Kollégámat rögtön le is beszéltem róla, mondtam neki várjon warezra, és próbálja ki mielõtt így jár mint én ....
off
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az iR-hez kepest mar kerdeses a grafika, leszamitva az auto csillogast, de azt meg ugy sem latom az autobol, jo az OFF-nak, ugy is rengeteget zabal😉
Most KV kozben megnyitottam vagy 40 topikot, ami kormany, kezeles, FFB, cockpit stb. Tobb kormany gond is van, de egyerteluen csak 1-1 tipusra es azzal mindenkinek hasonlo gond nincs.
Nekem lenyegeben ugyanaz mint a TP volt (bar kozvetlen a ez elott nem teszteltem TP-t, turelmetlen voltam😛), de talan kozepen meg erosebb, razosabb is egy kicsit.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Occulus kellett ebbe, meg rádió, ajtónyitogatás ! Kapja be Kunos ! 😄DD
Na jó, nem sírok tovább, ebben csak kunos fog tudni segíteni, rengetegen vagyunk ilyen szarban 😊)) Igazan maradhatott volna a régi pure NKP FFB, azzal legalább nem volt baj 😊)))
Igazából nem is értem minek piszkált meg mindent a lazább játékosok felé nyitás miatt,ez abban a rétegben simán nulla, a kutya nem fogja ezt megvenni szimeseken kívül ....
A photo mode-ból hogyan lehet kilépni? Dev appok között van.
Az SRW kezeben van hasonlo stilusu, de brutal mennyisegu auto licensz, de hat...
Egy az egyben ACR nálam az egész.
Szóval én feladom, amit én megtehettem már megtettem, újraraktam megnéztem néhány tucat beállítást, innentõl már valamit kódolnom kellene a driverben vagy a játékban ,de azt most meghagyom másnak 😊)))
Várok, talán megcsinálja, ha nem akkor megy a szemétbe, árkád szar FFB-vel nem játszom ....
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
1 év alatt igazán letesztelhették volna 😊)))
Egyreszt a kiiras a kepernyore eleg idetlen es idegesito (koszonheto a Python+kisfelbontas parosnak).
Masreszt a gazelvetel egyszeruen gagyi, kicsit arkados. Az egy dolog, hogy idegesito es egyeb technikai gondja is lehet, de ha kikapcsolhatatlan (hivatalosan), akkor online versenyben meg veszelyes is lehet (az eloted levo lassul egy brutalt, te meg megtolod😛).
Miert nem lehetett az iR rendszer atvenni?! Ha palya szele vagy levagas, akkor hotlapnal ervenytelen kor, levalgasnal meg figyelmeztettes, hogy MAJD lassuljon vissza. Ha X idon belul nem, akor mehet a bunti, boxkiallas, kor elvetel, kizaras stb.
Sajnos ez is kicsit Kunos lett, az egyszerubb kategoria felel kacsintgatva:/
Kormányzás, kormányszög, meg középen az egész nekem egyszerûen gagyi !
Fizika az ok, azzal soha nem volt baj. Néhány autó hangja kifejezetten bántja a fülemet, a szó szoros értelmében 😊)) FB lyuk középen az még mindig van, de sokan szívunk ezzel, elég barkács itt valami, valszeg azért ráz a formula is mert atom kemény és valami holtjáték félét számol a felfüggesztésnél, és emiatt van a lyuk is középen, rohadt szar érzés míg nem csinál valamit vele, szerintem én nem is igen használom 😞(( .....
PH topik, saját, csak nem akarom újralinkelni a képeket.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
vagy minden kör végén írja csak ki a legjobbat?
!Forza Ferrari!
Ja Street 90's gumik voltak a kocsin. Megnézem semi-slickel 😊
Köszi.
Eszméletlen király!!!<#worship>#worship>
Vannak benne nagy meglepetések, mint például a KTM, az hatalmas élmény. De igazából mindegyik durva...talán az E30 egy kicsit gyengének tûnik.
Amúgy a TP-hez olvastam valahol, hogy nézõpontot tudsz állítani.
set driverEye x, y, z és valami érték. Kipróbáltam annó és mûködött.
Aki mûszerfalig nyomná a kamerát annak ajánlott utána nézni.
kár, hogy nem lehet még együtt nyomni, mehetne a csapatás😊
!Forza Ferrari!
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
akkor probléma ha felvezetõ végén esel ki a pályáról, és gyors kört kezdenél, mert az idõbüntetés elveszi a lendületed.
..mikor nézem a replay-t az tök olyan mint amikor valaki aki tök szeretne gyors lenni, de közben csúnyán töri a kanyart.
Nekem nagyon bejön...érdekes módon nincs nagy különbség, nincs varázslat, tényleg a részleteken múlik.
Itt is eltaknyolok ha besokallok, és az rF2-ben is eltaknyolok..csak itt elhiszem.
Mindenki volt már 'baszki' helyzetben az autójában, has máskor nem akkor télen.
Amikor már csak nézed kb. hova fogsz érkezni...itt is megvan, lemegyek a mûfûre (vagymiaz), és elindul a hátulja...elvileg itt lenne a lényeg, hogy mitõl hihetõ, vagy nem. Átcsap és becsóvál?...lehet, elindul és koppig van tekerve a kormány, és tökmindegy?...lehet.
Mindkettõ hihetõ.
Sajnos a váltást nem bünteti 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type