| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #11880 Nem voltak rosszak a tegnapi futamok,de a quali idő nagyon rövid.Pl:nem tudom miért de nekem volt valami szaródás,kb kellett 4-5 perc mire működésre bírtam a progit és beléptem,így egy gyors fékezési pont belövős qualit tudtam menni szinte mindig,maradt a versenyre az autó megszokása(ami azért jól sikerült mert az első 5ben mindig bent voltam,nagy on jó kis csatákat vívva.
Ami sztem nem működik:Nincs értelme fiatt 500 után indítani egy gt3 lobbyt,mert annak mindig roncsderbi lesz a vége.(mint tegnap is)2.helyről indultam,körültekintően rajtoltam,majd valaki hátulról az egész mezőnyt letarolta,visszaestem a 17. helyre,majd alig volt 2-3 normális előzésem,mert estek keltek az emberek féktávon,aztán valahogy 2. lettem:)
Sztem a szervereket úgy kellene indítani,hogy le legyen fedve mindenki igénye,gondolom ezt úgy hogy legyen egy pályaautós(nagy teljesítményűek)meg legyen egy kisebb kategória.
Amúgy tegnap a legjobb párosítás a mugello Fiat500 páros volt:)Rendesen élvezetes volt!Ilyenből többet:)