Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt csak két egyforma autóval lehetne megállapítani, egyforma pályákon.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Igen, én így érzem. Aztán kitudja. Most az, hogy az elején nincsen benne esõ, engem nem aggaszt annyira. De maga a vezetési élmény szerintem ebben jobb lesz.
Szóval, ha összehasonlítjuk a Techdemot a rF2 "techdemojával", akkor neked az jön le, hogy az AC sokkal jobb lesz?
Remélem, hogy a vágyaid találkoznak a valósággal...

bardocz
Az ország, ahol a non-stop bolt 6-tól 23-ig van nyitva, és délután is bezár a szieszta idejére 😄D
Tomsteel
Ne reménykedjünk a mai napban, kérdezték ezzel a browsingos böfögéssel kapcsolatban, hogy akkor ma lesz a nagy nap, mire annyit válaszolt, hogy "nahh". <#szomoru2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

(Titkon én is)
Alexease
En szoktam karogni, es sokszor megcafolnak, remelem, most rajtad a sor😄DDDD
Ezek olaszok, a népfajtára finoman szólva is az a jellemzõ, hogy nem az a sietõs, határidõt betartós fajta...
Hiú ábránd sztem a mai vagy héten kiadott AC. Legjobb esetben hétfõ.
Alexease
Igen, ma nem fog dolgozni, hanem fekszik a kanapeban es internetezik <#idiota>

Remelhetoleg ma lesz a nagy nap. Pentekre nem erdemes eltolni, hetvege felejtos, a jovohet meg szivatas lenne meg Kunos very soon szempontbol is😊
Tomo15
Kunos a Twitteren: "This is going to be a weird day... almost no coding and lots of forum browsing."

Remélem ez azt jelenti amire gondolok <#phone>
Most, hogy ezt látom kezdem hiányolni a kezdõcsomagból az AI-t és/vagy a multiplayer lehetõséget. <#vigyor5>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Ha mar hianyoltuk a kezdo csomagbol a formulat😊
Kunos koránt kelt ma, megy nagyban a heggesztgetés 😊
32 minutes ago Changed changenumber – 324995 › 325046
about 4 hours ago Changed changenumber – 324993 › 324995
about 4 hours ago Changed changenumber – 324190 › 324993
Ginger17
Akartam mondani, hogy remélem lesz valamilyen versenyautó is. Ezekért a "mezei" utcai csodákért nem vagyok oda... olyat bármikor ki tudok próbálni igaziból is. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

Remélem ez is lesz, azért rakta ki ...😊

lac coo
Aristotelis fb-ját berakhatnád bannerba 😊)

Alexease
Next car...
lac coo
Ha egy héten belül lesz én bajban leszek ...😊))

Tomo15
Ha már a végére odaírták hogy kurblizhatjuk a modemet, akkor maximum egy héten belül csak lesz valami... 😊) Mindenesetre jó lenne, ha valamit ki lehetne belõlük húzni.
Alexease
Most mar csak arra a kerdesre kellene valaszt kicsikarni beloluk, hogy naluk a "Very Soon" hagy napot takar?😊
bardocz
És késõbb megkapod a teljes játékot. A techdemo meg rF2 demojának összehasonlításából meg számomra egyértelmûen érzõdik, hogy melyik lesz a jobb, és hol nem lesz olyan mozdulat, hogy ez most mégis miért.
bardocz
"Bardócz Dávid These are the cars, that will be in the first version? I mean the cars, that you're showing to us.
3 perce · Tetszik
Aristotelis Vasilakos Bardócz Dávid Yes"

HÁHÁ, megmondtam 😄D
Kivancsi leszek a modolasi lehetosegre is, hogy azt azonnal engedik majd, vagy csak majd az 1.0 utan (1 ev?!)😊))

Modding tools right after we see there are no big bugs that affect the build and/or future features still to be included
lac coo
Akkor még valami forma autót belerakhatnának ! 😊

lac coo
Van egy kis domb a kerékvetõ elõtt.... Legalább erre jó a leaserscan ...😊

Alexease
Ha hetfotol szamoljuk, akkor ez mar a 7. 😉 Belehuztak😛
lac coo
Akkor az hány nap ..., 😊

Alexease
Napi 1 kep lesz a megjelenesig? <#zavart1>

Aris most írta, hogy azokról az autókról tesz ki képet amelyek az elsõ kiadásban benne lesznek.
Nekem tetszik a modell, nagyon is. Ha nem lenne Early Acces akkor várhatnánk még 1 évet és megvehetnénk ugyanennyi pénzért. Így most kifezetem ugyanazt a pénzt, sõt kevesebbet a preorder miatt és már használhatom ami készen van.

(Van olyan játék is ami a béta fázis alatt drágább mint a megjelenéskör, azért fizetsz, hogy bétázhass, pl Planetary Anhillation)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Mindkét fizetési mód megfelelõ steamen.
lac coo
Gondolkodj el a lehetosegeikrol.... (ISI ,Kunos....akarki......)

Nyilván meg fogom venni, de ez a divatos üzleti modell nekem nem tetszik.

Alexease
Eppen azert nevezik beta-nak, mert nincs kesz😄 Annyi kulonbseggel, hogy nem kapod meg azokat a dolgokat, ami annyira nincs kesz, hogy durvan fagyna vagy bugzana😄 Ha odaadnanak mindent beta cimszoval, de a fele sem mukodne, akkor azert is lazadas lenne.
lac coo
Ne hidd.....TP - ben az istennek nem erem utol a sajat ghost-omat ! 😊))))
Amugy tippem szerint valami ujabb Ferrari is kotelezoen bent lesz az elso betaban....

Alexease
35EUR-bol nehogy mar kedvezmenyt adjanak😄 A Codies F1, amit evente kiadnak, millios peldanyban, az 45-55EUR😊
Az AC-bol jo ha nehany 10E-et eladnak, 4-5 evig csinaltak. En 49.90EUR-ra szamitottam, es esetleg abbol egy 10-15%-os kedvezmenyre.
Te úgy is a Fiat 500-al fogsz körözgetni valami gokart pályán (egyelõre egyedül, úgyhogy az esélyeid is jók lesznek a gyõzelemre...)! <#bee1>

lac coo
Rf2- hoz meg nem igertek normalis palyakat, es izgalmas autok tucatjait ! 😊)

lac coo
Vettem en mar dragabban is jatekot, ez manapsag olcso.... 😊
Nem szidjuk ( ez amugy is ilyen ovis duma, hogy szidjuk....), ez van.Ha jol emlekszem az 15 ropiert vettem, es meg mindig beta 😊))) Ez ilyen vilag, manapsag ugy latszik ez a meno, betat kiadni 😊

TeeBeee
Hihetetlen! Ezt is megéltük.<#vigyor2>
Annyira nem érdekel, hogy mennyibe kerül,de hogy kell majd ezt kifizetnem? Paypal? Visa kártya?

hondash3
Ha valaki mindenhol az rF2-t szidja unalmában, az menõ?

The Power of Dreams

<#eljen>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Totti5
rF2 évi 10 ezerért a kurva drága, úgy hogy tartalom 0a igénytelenségben meg világelsõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem kell megvenni, vársz a kész verzióra és akkor veszed.

~10500 Ft. Szerintem nem olcsó egy fél/negyed/??? kész cuccért!
Ebbe ne menjünk bele, de rF2 -ben sok korszerû szimulátoros dolog van, amit az AC-hoz soha nem is ígértek... 😊

lac coo
De nem is kötelezõ.
Szerintem meg olcsó, ennyit röhögve megér nekem 😊És nem a betát kapod ezért hanem a teljest , majd, de addig használhatod a bétát....

Én örülök annak, és csodálom õket, hogy ideáig is eljutottak, és minden bizonnyal lesz 1.0-ás ....Nem úgy rF2 ...😊)))

Nekem úgy tûnik, hogy egy tuningolt techdemo-t kapunk, nem egy "játékot". Ahhoz képest viszont nem olcsó.

Totti5
Az autó kidolgozása gyönyörû, a kép minõsége az no comment...

Végre megkapjuk a játékot, csak betartották az idei ígéretüket<#worship><#worship><#worship>

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szamomra sem kerdes, ha az elejen egy autot egy palyat adott volna penzert azt is megvettem volna 😊Ideveleazonnal ! 😊))