| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #11677 Végre elértem addig ,hogy csapattam egy két kört!
Nálam mindig is fps probléma volt,ami a multiban abszolút nem érezhető,eddig.Elég fapados,sok minden hiányzik,sztem nem egy felhasználóbarát.Jó versenyeket nem nagyon mentem eddig,mert ha azonos autókkal voltunk,akkor a 3-4 mp el voltam gyorsabb mindenkinél(pedig csak úgy tét nélkül,minimális koncentrációval toltam)ha multiclass versenybe ugrottam be,volt hogy a mezőny elejében végeztem mert gyakorlatilag a mezőny 2/3-a csak egyenesben tud vezetni.Azt gondolnám,hogy egy ilyen játékot azért inkább az ügyesebb kezű pilóták játszák...de ebben tévedtem.Egyszerűen siralmas a public mezőny.Képtelenek akár egy kört is értelmes módom körbemenni.Este mindenféle képen valami magyar szerverre be fogok lépni.Gondolom itt is nyomjátok az infót!?Steamen tyukodi1980 vagyok!ha van mozgolódás szóljon már rám valaki!Köszi!