Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
AC promo😉
Ebben legalabb lenne valami erdekes is, ha valszeg nem kamu sotetites lenne, mert az azt jelentene, hogy megsinalta az ejszakas es a reflektort.

lac coo
😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Es az 1db rF2 Silverstone, tobb mint a teljes AC Techpreview😊 Ezzel aztan sokra megyunk😄 Ket hete csinaltam egy fapados, 4 oldalas, A6-os szorolapot, 18Gb alapanyag, ma mar ez nem mennyiseg😄
lac coo
Azt mondja Kunos, hogy az Imola és egy autó több adat mint a komplett NKP 😊))) A teljes munkakönyvtára 12 GB 😊

Alexease
<#banplz>
lac coo
Na jó, de ha kiadnak majd egy nap két videót, és tíz képet, a potenciális vásárlók fele meghal epilepsziában 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Lehet hogy az a taktika, hogy:
- megvarjak amig tuti lesz a program es biztos az elorendelese
- jol idozitve csinalnak egy vizualis orgazmus cunamit, sok keppel es azzal az 1 videoval;D
- es mivel eddig eleg szegenyesen volt promotalva, es igy hirtelen eljut mindenkihez, megtamogatva az ingyen DLC igeretevel, gyorsan racuppan mindenki es elorendeli😛

Mert ha folyamatosan mutogatnak a dolgokat, azert gyorsan elfogyna, olyan sok azert nincs benne. Foleg, hogy ilyen sokaig csak mutogatni lehet😄D
Es ha mar mindenki ismeri minden reszletet, de folyamatosan csusznak, a nagytobbseg csak nem fogja vakon megvenni, inkabb megvarja a vegleges, azzal egyutt a warezt, es onnan mar bukta van.
lac coo
Ettõl függetlenül én tényleg nem értem miért nem mutogatják, azért lenne mit !?

Alexease
Ma mar lassan inkabb ugy mukodik, hogy: Meg nincs kesz, de fizesd ki, mert ha nem, akkor nem is lesz kesz soha! <#zavart1>
Alexease
Mi 2011 ota pislogunk😉 De ismerjuk Kunost, igy nincs ezzel semmi gond.
lac coo
Hát mert akkor mondják, hogy kész van !
Bár manapság tényleg az a divat, hogy kiadják és felteszik a kezüket, hogy még nincs kész ! 😊

Alexease
Nem, akkor jon ki, amikor kiadjak😄
lac coo
Majd kijön ha kész lesz ....

Kész vicc, nincs pre order, most nyomatni kéne engesztelõ dev videót, mert hát mi az már, már az felér egy trailer-el õk szerint, ahogy látom, meg pár
skót képpel, mint a monzai esetnél, nem, most még skótabbak, kinyomtak egy gy*kér képet osz jóvan paraszt jól végeztük dolgunkat,
kezd nagyon frusztráló lenni, emlékszem, februárban hallottam a játékról, akkor olvastam hogy jaj nem jelent meg decemberbe! De majd most tavasz! A nagy francokat, ugy állunk hogy akár jövõ nyár is lehet,
legalább mondják el az igazat, ez a gyökér olasz herce hurca nem tarthat eddig, komolyan mondom, igy vesztenek el sok embert, köztük engem is, nyáron még sietve vettem g25-öt, hogy mire kijön ,meglegyen egy normális kormány, ugy tünik, lehet mire kijön a g25 tönkre megy😊
lac coo
Néztem én is sok F40 videót, érdekes, hogy 3-asban olyan padlót tolnak neki mint az állat, és ott már meg sem mozdul. Kíváncsi vagyok játékban hogy lesz 😊)

bardocz
Ez szerintem a best motoring, nagyon jó videóik vannak, Tsukubán versenyeznek sokat, togue versenyek, nem szarakszanak semmivel.
Alexease
Japok fun versenyeznek eleg jo cuccokkal (F40, F50, Diablo stb.).

lac coo
Na tessek....jonnek itt a kepek, nehogy sokkot kapjatok a sok infotol !

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
En is ugy vagyok vele, hogy jo lenne, de megertem ha huzzak es nem akarjak kiadni. Talan jobb lesz es tartalmasabb.

Van amugy egyeb mas cucc, a tobbiek zsinnyegnek rendesen, amit lehet tesztelni.

A iR-hez jovoheten update, Bathurst, aztan talan meg ebben az evben kitoljak a 3 Porsche-t (RUF).

A CARS folyamatosan tolja, jo lenne hozza valami normalisabb update, a menukhoz, hogy hasznalni is lehetssen😄

Az rF2-hoz is jonnek a cuccok, eleg jok, meg ha ebben az evben ismet nem „jelenik meg”, valszeg azert lesz hozza meg egy-ekt dolog.

Jon a SimBin uj lehuzasa: a DTM:E 😛 Bar az az engine eppen az autokezelesben gazos egy kicsit, de azert le tudnak majd arra is huzni😄 Es mivel teljesre igerik (rendes offline versenyek), el lehet majd vele szorakozni (az kellene az R3E-be is!).

Most jottki az F12013 es a NTG2013 (hasonlo kategoriak) azokkal is el lehet szorakozni.
lac coo
Idén én sem számítok rá idén , valami komoly gond lehet ott, hogy így elhallgattak ...
De nem gond, lehetõség szerint legalább normális lesz .

Alexease
<#zavart1>
Pedig mostanaban az a divat, hogy: sose lesz kesz, de mar reg kiadtak😄
Majd ha készen lesz, kiadják...
Innen lehet tudni, hogy szimulátor lesz! <#idiota>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Már én sem bízom benne, pedig olyan jó lett volna.
Alexease
Majd kiderul, mi lesz😊 En „atteszem magamban” a megjelenest jovore, annak is min a kozepere, igy ha elobb jon, csak kellemes meglepetes😉
bardocz
Csak elvileg vmi törvények miatt nem kezdõdhetett el a preorder. Namost majd egy hónap alatt csak el lehet intézni a papírmunkát, de errõl sincsen semmi hír.
Alexease
Nem ervagas ha nem jelenne meg, nem sok valasztasuk van. Eleve regen csinaljak, sok munka van benne, mar majd\' 1 evet csusztak, most mar nem eri meg csakazertis kitolni, mert a tobbseg azt szeretne.

Egy huzasuk van, nem akarnak buktat. Ez nem konzolos cucc, ezt nem fogjak vilagszam a szep borito miatt csak ugy lekapdosni vakon a polcrol.

A biztos vasarlok a szimesek, de az kisreteg, ennyi munka utan. A tobbiek, ha ilyen intenziv reklamhadjarattal probaljak eladni, eloszor lehuzzak warezban masnap, kiprobaljak, es egy reszuk, ha utos a cucc (a tobbseg igenyenek, ami eleg magas es sokszor kompromisszum hianyos), akkor egy kis reszuk (ami meg ugy is tobb lehet mint az osszes HC szimes, nKP/Kunos fan) megveszi.

De ha elsietik, es gyermekbeteg bugokkal lesz tele, hiaba patch-elgeti Kunos 5 evig, sose fogjak mar megvenni, meg ha csillogo DLC-ket mutogat, akkor sem.

De ilyen hozzaallassal, nem fog Kunos maganrepulovel erkezni a kovetkezo eloadsara (ahogy tavaly poenkodott vele)
bardocz
Igen kb, idén ebbõl már nem lesz semmi 😄D
Alexease
Post-ot nem, de hozzaszolast az meg igen😉 Gondolom letiltottak, mert tul sokan „aggodtak”😊))

Ha igy kommunikalnak, akkor nem sokara a posztolast is le fogjak tiltani, egy-egy komolyabb volumenu, 1db iPad-es keppel tuzdelt promocios anyag utan;DDDDDDDDDD
bardocz
FB oldalukra jól látom, hogy már nem lehet írni? 😄D
Alexease
Azert irogatom, hatha ramcafolnak😊
Olyan kishitûek vagytok... <#ravasz1>

Alexease
Az uj AI/Online TP-re irtam, hogy „olyan nem lesz”. Csuszas az nagyon valoszinu😄
bardocz
Dehát elcsúszik addigra<#idiota>
Alexease
Nem fog😊
Annak akkor lenne ertelme, ha elcsuszna a megjelenes jovo tavaszra, nyarra vagy akarmikorra, es csak akkor ha lenne benne AI es/vagy online. De olyan nem lesz;P
bardocz
Lassan kijöhetne egy frissített techdemo verzió pár újdonsággal, hogy legyen mit tesztelni.
még a végén a pCARS is hamarabb kijön...
Mire megjelenik......ha így haladnak vele ahogy eddig..... már "elavult" lesz<#wink>
Jövõ karácsonykor kiderül.....talán<#mf1>,min is piszmogtak éveken keresztül<#nemtudom>
Alexease
A Kunos Twitterbe neha beleolvasok, es sokszor van bug es egyeb kod piszkalas tucatjaval. Valszeg most jon ki az uj es meg be nem fejezett engine egyrmekbetegsege, megtuzdelve azzal, hogy erdemben tavasszal kezdte bele epiteni a veglegesnek szant online, AI es jatekomod dolgokat.

Bugosan nem fogjak kiadni, foleg ha a korabban maceras online reszt, vagy az ujdonsagnak, es az eladhatosag miatt sokat szamito AI/jatekmenet reszt erinti.

Ez lazan atcsuszhat jovore, akarmennyire is szeretnek ebbe az evben kiadni.

Vegleges csak elorendeles utan lesz (uzletpolitika😛), aminek az atfutasa legalabb 3-4 het, es azt a korabbi baki miatt mar csak akkor jelentik be, ha mar 100%-os, es 1-2 hettel az elorendeles elott.

Ha november vege elott nincs elorendeles, akkor valszeg over, mert december 20 utan mar nem hinnem hogy szeretnenek megjelenni.
lac coo
Jah, megint totál csend van, egy árva mercedes képecske volt ....

Alexease
Mar a sokadik hete bejelentett uj promo videot, amit akkor nezegetett Kunos, es tetszett neki, nagyon orizgetik😊 Ugy nez ki abban az egy videoban fog kicsucsosodni az AC promo kampanya😄
De uj weboldalrol is volt szo, ug ynez ki azzal is varnak...
Én voltam a láma.Köszönöm.
Alexease
A palyavalasztasnal kepernyo jobbfelso sarok.
Alexease
<#vigyor>
Na asszem majd kipróbálom a demót... a hangja nagyon tetszik, de igazából ennyi! 😊

www.smart-bus.hu

Hogyan lehet régi autókkal új pályákon menni?Vagy csak én vagyok láma és ezért nem találom?
b-type
Ez olyan mint amikor kijött a GTR (hogy vártam), aztán Brno-ban 60-nál eltolta az orrát a Ferrari...
utcai gumin, a fordommal elfordulok úgy és ott 60-nál.
..
Akkor rá is jöttem hogy nagyon rossz GT versenyzõ lennék 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Úgy állj hozzá, hogy nem szimulátor, hanem autós játék.
Akkor tetszeni fog, fõleg esõben.
(Hamar rá fogsz jönni, hogy qrvajó F1-es pilóta lehtnél...) 😄