| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #11653 Tegnapi online 2 órás tapasztalat: kb másfél óráig próbáltam bookingolni, persze minden sikertelen próbálkozáskor a szerverlista elejére dobott. Végülis sikerült bejutni egy szerverre 7 emberrel. Kimentünk a boxból, úgy letoltak mintha ott se lettem volna, gyakorlatilag a fűre álltam félre, (fiat500-al voltam gt autókkal szemben, nem röhögni akkor még azt hittem nem leszek egyedül):)):):)
Az első kanyarban a két GT autó előttem egyenesen továbbmentek a kavicságyba, átsuhantak a korláton majd eltűntek a fák között egy másik univerzumba. Én még köröztem kettőt, és figyeltem ahogy a mapon 30fekete pont ácsorog a boxban, majd kiléptem unalmamban.
Hát nem tudom, ezért kát volt másfél órát szenvedni a bookolással.