• gviski
    Igen, nem lenne ez rossz, ha legalább lehetne ütemezni, hogy egészkor és félkor indul booking, vagy hosszabb futamnál minden óra 45kor, kicsi ilyen iRacingesen. A másik, amit még nem próbáltam ki, hogy ha mondjuk lenne egy fél órás booking, beregisztrálok az eseményre, akkor el tudok menni még offline tesztelni? Ha gépemhez jutok majd kipróbálom, de meg lehet előzni.

VSR BMW E30 DTM server most jelenleg, ha már a kollégáknál GT van ;-)

Amúgy vagyunk szép számmal, tegnap Masters serverren voltunk 25-en, a kettes szerveren 8-asn és a VSR serverren is köröztek közben 4-en. Szóval egy időben voltunk 37-en, és sokan jelezték, hogy most nem is tudnak jönni.

Ma nem tudom lesz-e közös tesztelés, mert se Szabi, se én nem vagyok, de vasárnap mindenképpen csinálunk egy összeröffenést ;-)

Amúgy ilyen 20-25 fősnél még elfogadható az FPS gyengébb gépen is, az a tegnapi második futam nálam már 28-25fps körül mozgot, pedig mér motorház tetőről mentem és a visszapillantót is kikapcsoltam :D

De ami megnyugtat, nem voltak LAGolások, szóval maga a multi kód az jó lehet és még csak Alpha állapotban van