| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Akkor ne mondjon semmit. Mert ti is itt filozofáltok hogy mikor lesz már valami, mindenkinek elege van a képekből, meg offscreen szarminőségű videókból.
1, rendes gameplayt ki lehetne adni, az nem áll semmiből 1 órás meló max
2, dátumot addig nem érdemes mondani, amíg azt sem tudják hol állnak
Az az érzésem, hogy valamit mondanak, hogy fenn legyen tartva az érdeklődés, csak ezekből eddig semmi nem teljesült.
Pontos megjelenési dátum, nem egy elvárás, hanem alap dolog. Én fizetek nekik majd, ők szolgáljanak ki, de ne kamuidőpontokkal, behatárolhatatlan időintervallumokkal. Pontosan tudják hol tartanak. 40%nál? egyátalán kész lesz idén? nem nekem kell ezeket tudni, hanem nekik. Én cak a végfelhasználó vagyok. Ugyan ez az rfactor2nél, vagy a CARSnál. Mindegyik ugyan ezt csinálja, csak ott már valamit kiadtak.