43022
  • Szabi #1141
    és a bajsza is mozog ? :DD
  • Totti5
    Na ez jó kép... a színek is rendben vannak.

• lac coo
    VAN ÚJ BORÍTÓKÉP FB-N !!!!!

• lac coo
    Ottvagyunmár ? :DDD
  • Totti5
    Ez olyan hogy valaki leírja itt hogy nekem az Asetto tetszik ergó az szar. Amúgy megállja a helyét, ha oda abba a topikba betenném ezt a játékt akkor ez az emelkedett színvonalú megállapítás igaz lenne, szóval nem értem ebből mit szerettél volna kihozni az előzmények bárminemű ismerete nélkül, mert ez arról szól hogy nekem tetszik a Skyrim akkor az szar, mert aki ezt írta annak nem stb... bármivel el lehet játszani.
  • Alexease
    Igazabol mindenki ismert ember igy vagy ugy. Csak nezopont kerdese, hogy hires vagy hirhedt;)
  • precise
    off:
    Egyébként a durva, az hogy mivel már van xbox-on bele bele olvasgattam konzolos fórumokba is itt sg-n. ami meglepő volt, hogy totti-nak ott is hírneve van. Pl valamilyen új megjelent játékról írt valaki valami ilyesmit:
    " Tottinak tetszik, szóval szar" :)

Nem akartam személyeskedni de a kép teljessége érdekében nem tudtam tovább titkolni ezt az infót.

(nem mintha nekem nem lenne hírnevem erre arra)
  • Totti5
    Én megértem, ha megjelenik márciusban vagy mikor is valami. Ha nem akkor legyintünk egyet és várunk tovább, aztán majd megint lesz 50 hsz a semmiről, aztán ha én is megemlítem hogy nem jó, akkor lesz Forza ellentámadás a semmiből teljesen érhtetlen módon és minden megy tovább a maga útján.
  • Fehercsoki
    Nem ez a lényeg, hanem hogy késés előfordulhat bárhol, ezt kéne megérteni.
  • Totti5
    3. rész új motort kapott, de mindegy is.
  • Totti5
    Nem én hoztam fel.
  • Alexease
    Te teljesen lenyegtelen, osszehasonlithatatlan a ket fejlesztocsapat es program...
  • Alexease
    Es miert? Mert valszeg a „friss” hardware-nel, a 2. resz engine-t fejlesztettek, es teljesen normalis modon, valami nem jott ossze, azert csuszott. 3 honap eleg volt javitani, es meg 3 100%-osra tesztelni.
    A tobbi reszt mar parhuzamosan fejlesztettek, bovitettek, csicsaztak, ott mar komolyabb engien problemak nem lehettek.
  • Totti5
    Csak ezek után napra pontos megjelenést is mondtak 3 hónappal a megjelenés előtt, ééés megjelent akkor. Aztán megjelent 2 rész utána 2 évente napra pontosan ősszel, októberberben ( ahogy a 2. is tervezve volt elsőre ).
  • Alexease
    Igen, de az mas, az a vilag legjobb autosjateka, millio tartalommal es FIX 60fps-sel;)
  • precise
    Késik a Forza Motorsport (Google első találat, biztos van több is) Millió dollárokból több száz dolgozóval. Nem tetszik ne fizess érte.
  • b-type
    Lehet mondani hogy ez a Supra meghatározó élményem volt mountain sprint-n, kb. mint a NR2003/GTP...aztán a következőre elég sokat kellett várni, az NKpro-ban sem teljesült, talán az egyetlen amit várok az AC-tól, hogy egy nagy teljesítményű kasztnis autóban újra elkapjon az az érzés...semmi sallang, csak a vezetési élmény miatt, offline egy pályán az időt kergetve elkapjon az ami akkoriban ezekkel a progikkal. :)
  • b-type
    kicsit nagyobb a hype a megszokottnál :)

Azért egy kis videó:
    NetKar namie Alexease Lime rock a jó kis jobbos Supra-val
    :)
  • lac coo
    Az könnyen lehet, hogy emiatt csúsznak ...
  • Alexease
    Evotek latogatas kepek. Talan kesobb telefonos video is lesz:)
    Valszeg emiatt is csusznak a kiadassal, mert ez egy fix es komoly megrendeles, innen esetleg allando penzuk is van/lesz.

assetto-corsa-kunos-simulazioni-at-the-evotek-factory
  • Alexease
    Ja, a zenes-csapatos video erdektelen, nekem is menu, beallitas, funkcio video kellene.
    De ezt mar millioszor irtam ide es nekik is:)
  • GPx8
    Zenés-csapató videó pont nem érdekelne, viszont egy menü/beállítások videó igen.
  • lac coo
    Persze, hogy kapunk, egy f1 2014 modot !:)))
  • paj01
    hát tényleg nagyon gyér a marketing. Ha sékikemes felvételek vannak miért ne lehetne gameplay vidi? Félkész vagy fos játékokból is összelehet vágni fasza momentumokat vmi csapatós zenére aztán annyi. F1 szezonkezdetig vajon kapunk vmit?:)
  • Fehercsoki
    A tesztelő is inkább teszteljen, mint hogy videót készítsen.
  • GPx8
    Mondjuk videót egy tesztelő is készíthet, nem kell ahhoz Kunos...
    (Bár el tudom képzelni, hogy mindent Ő akar csinálni egyedül) :)
  • Fehercsoki
    Nincs ezekre kapacitás, örülnek ha be tudják fejezni időre, és már így is csúsznak. Engem annyira nem érdekelnek a videók, azzal nem leszünk közelebb a megjelenéshez.
  • Alexease
    Hogy miert nincs gameplay, azt nem tudom, valszeg meg hianyos a program, ugy nem akarja reklamozni. Sok fugg tole, ez most szelesebb retegnek is keszul, nem csak a megszallott szimeseknek.

A datumot azert erolteti, mert valszeg akkor szeretne kiadni, nem mindegy hhogy 3 vagy 4 evig fejleszt valamit (nincs barmikor megnyithato penzcsap), csak valszeg az uj engine (es/vagy az ujonan beeso liszenszek) miatt mindig kozbejon valami, ami miatt csuszik. Ami teljesen normalis.

Te majd a kesz programert fizetsz, nem a pontos megjelenesi datumert.

Nem lehet mas ismert, mammut fejlesztokkel, kiadokkal, programokkal osszehasonlitani.

Pl. a Codies, egy teljesen kesz es folyamatosan csiszolt engine-re keszit 3-5 even keresztul tartalmakat es kulonfele termekeket, rengeteg penzbol, tobbszaz emberrel. Es parhuzamosan, teljes HW-tamogatassal (PC/PS/Xbox), 3–5 even keresztul tervezheti es keszitheti a kovetkezo engine-t, ami pontos datummal, bejaratott termekkel jelenhet meg.
    A konzol fejleszttoknek 6–7 evuk van egy ilyen teljesn atallasra.
  • Totti5
    Akkor ne mondjon semmit. Mert ti is itt filozofáltok hogy mikor lesz már valami, mindenkinek elege van a képekből, meg offscreen szarminőségű videókból.

1, rendes gameplayt ki lehetne adni, az nem áll semmiből 1 órás meló max
    2, dátumot addig nem érdemes mondani, amíg azt sem tudják hol állnak

Az az érzésem, hogy valamit mondanak, hogy fenn legyen tartva az érdeklődés, csak ezekből eddig semmi nem teljesült.

Pontos megjelenési dátum, nem egy elvárás, hanem alap dolog. Én fizetek nekik majd, ők szolgáljanak ki, de ne kamuidőpontokkal, behatárolhatatlan időintervallumokkal. Pontosan tudják hol tartanak. 40%nál? egyátalán kész lesz idén? nem nekem kell ezeket tudni, hanem nekik. Én cak a végfelhasználó vagyok. Ugyan ez az rfactor2nél, vagy a CARSnál. Mindegyik ugyan ezt csinálja, csak ott már valamit kiadtak.
  • Alexease
    Ez nem kamu duma, csak egy nehany fos ceg, kiado es tamogato nelkul, nullarrol keszult engine-nel, csak egy platformra, eleve minimalis celkozonseggel, nem tud napra pontosan dolgozni, tesztelni, nem ugralhat.

Aki napra pontosan gyartott es kiadott termeket szeretne hasznalni, az valassza a Codemastert, az MS-t vagy a Sony-t;)
  • Alexease
    De, eredetileg, meg tavaly, amikor koderult hhogy nem jelenik meg az ev vegen, azt irta hogy Q1.
    Ami elvileg meg most is osszejohet, mert ha marcius elejen megjelenik a techdemo, a vegen belefer a vegleges.
    Egyedul a kommunikacio miatt necces, hogy lesz belole valami. De talan nehany het mulva begyorsulnak;)
  • lac coo
    Annyira azert nem...:)
    Es azert o eleg messze jutott a garazsbol.;) Ez igy is kesz csoda, hogy ezt osszehozza, nem orias cg aki ezer emberrel dolgoztat .
    Nem is az zavar, hogy csuszik, hanem hogy semi hasznalhato infot nem adnak...
  • Totti5
    Mindig kamudátumokkal jöttek el a garázsszimesek. Sosem tartották be azt amit ígértek... egyik sem. Jó ha év végére lesz valami ebből.
  • Fehercsoki
    Teljesre írnak Q1-et, tech demo meg few weeks...
  • lac coo
    Nem a teljesre irtnak Q1-et? En mindenhol azt olvastam.
  • Alexease
    Ugy 1 honapja azt olvastam tole, hogy marcius vegeig biztos megjelenik a techdemo. Akkor irtam, hog yez valszeg nem Q1 hanem Q2 lesz;)
  • lac coo
    Mert nehany het+nehany het=nehany het !:)
  • Fehercsoki
    Érdekes azt írják még few weeks mire jön a tech demo... De már few weeksel ezelőtt is few weeks volt=/
  • Debilon
    nincs valami telefonos videó vagy screen áradat sejtelmes félhomállyal? :D
  • lac coo
    Valami player-support kéne már ! :D