| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
BMW Z4 E89 35is
Classic Team Lotus 98T
Ferrari 458 GT2
LaFerrari
Lotus 2-11 GT4
Lotus 2-11
Mercedes-Benz SLS
Mercedes-Benz SLS gt3
Ingyenes dlc-ben még 1 Nissan illetve ha jól emlékszem 1 Corvette
pályák Spa (ez is ingyenes dlc), Trento, Monza ovál, SIlverstone másik nyomvonal
ezzel is el lehetne húzni minimum őszig...
mint előttem is írták volt már olyan update amikor se új autó se új pálya csak ai improvments...
a mostani halasztást kétféleképpen lehet szemlélni
szerintetek 1 hét időt akartak nyerni...:)
szerintem pedig egy héttel korábban jön mint amúgy...
leírták h még pár dolgot bele kell rakniuk a multiba mielőtt nagyközönség elé viszik tesztelni...
adhattak volna valami update-et holnap, de akkor a multi csak 2 hét múlva jött volna...szerintem jobban jártunk...
"Tudtak volna tartalmat tolni, de most mar nem buli. Nem paprikazza fel az embereket, nem akkora ujdonsag"
kit érdekel h minket akik már megvettük mi paprikáz fel...
mondvacsinált semmi updateket tolhatnának évekig...
az embereket mostmár csak a multi bejelentése, megjelenése illetve az 1.0 megjelenése fogja vásárlásra sarkallni...eddig se egy -egy új autó update miatt nyúltak a vásárlók a bankártya után, hanem amikor valamivel elnyerték a potenciális vásárló bizalmát , hitét h ez megéri majd az árát...