Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso CT fokozaton megy, majd mikor átül az anyósra sunyiba Sport-ra tekeri, de Massa gyorsan visszaállítja CT-re. De hogy pontosan mit tiltanak ezek az állások azt nem tudom, de hogy a Race után jönnek az sok mindent elárul. <#wow1>#wow1>
Alonso az ki vagy bekapcsolja a TC-t az autón, vagy race fokozat vagy valami ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet nagyobb eselyem lett volna ha azt irom , hogy jovore halasztottak 😊)
A meglévõ idõket mi a búbánatért nem lehet megtartani mikor fejlesztenek a nyamvadt programjukon?? Játék maga nem változott tudtommal. <#boxer>#boxer>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ha már megcsinálnak egy autót, gondolom nem akarnak késõbb visszatérni ilyen vackokat javítgatni, modellezgetni ....
DE amúgy szerintem ez nem egy friss szerzemény, nem most rakták össze ....
Amúgy tényleg hozzátartozik meg tök jó dolog, csak most szerintem nem erre kéne koncentrálniuk.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(gyenge volt sorrrrry)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
<#mf1>#mf1>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De ezek a korai modellek általában csak mutogatásra készülnek ....10 bõl 8 soha nem jelenik meg .
FPS engem is aggaszt kicsit, bár fogalmunk sincs mennyit eszik az AI ( pl CARS-ban szinte semmit ...) online ....Szurkolok nekik, hogy sikerüljön javítani rajta ! 😊
Ha meg ilyen marad nekem így is jó, 5 AI-t csak elbír valahogy, aztán majd lesz egyszer olyan gép ami elviszi .😊))
Mostanaban nagy a csend, gondolom sok volt a gond, es nekifekudt faragni a kodot. Mivel latvanyban, technikaban, szolgaltatasban es tartalomban semmi kulonlegeset es kiemelkedot nem nyujt az AC, igy nem art ha legalabb ami benne van, az jol es gyorsan mukodik.
Peldaul az fps, ami kicsit necces, barmivel hasonlitjuk is ossze (iR, rF2, CARS).
Es meg hol van az online es az AI.
Az online resz meg talan, mert az nKP-bol van tapasztalata, de nem egy Papy technika, az biztos.
Az AI erdekes lesz. Elnezve a file-okat es a videokat, abban is az ISI rendszert kovetik, csak kicsit mashogy. Az alapotlet es a technika „ugyanaz”, csak valszeg a modder szempontbol faragtak rajta. De programozas szempontbol a kivitelezes ismet kedeses.
Tobb videoban is latni lehetett, hogy a vonatozo AI minden tagja, egymas mogott, a palya nyilegyenes szakaszan, kepes volt egypointon csinalni egy kigyozast, mintha katyut kerulnenek. Valszeg ott rossz a szamarvezetojuk;P De mi van ha eppen mellettuk van valaki?😊
Programozasnal szamit a jo otlet, de sokkal biztosabb a tizeneves tapasztalat.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ma mentem volna Silverstone-ba Ferrarit vezetni. 5 kör Megane RS-el, majd 5 kör 360 Modena, majd 1 kört visznek kétüléses Openwheelerel.
Csak a szar idõ miatt elnapolták 😞(((((((((((
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Le akartam fényképezni de a rendõrök nem engedték 😊))
Nem erdemes osszehasonlitani egy tobb szar dollaros berelt programmal, foleg hogy teljesen mas kategoria.
Ha Ferrarit, Lamborghinit, Aston Martint, Lotust, Corcette-et es hasonlokat szeretnel latni, akkor nyaron erdemes kinezni az Andrassy-ra vagy a Hegyvidekre, ott mindig van nehany😊
Termeszetesen igen gusztustalan es visszataszito egy UV-zold Lambo-ban egy hatalmas, zsirdagadt, fukszos Ork, de hat ez van😊
Attól mert lesz moddolt pálya, autó, még nem kötelezõ letölteni ha szar...
És attól mert moddolható még õk is készítgetik a DLC-ket hozzá ....
Nyílván lesznek gagyi modok is, de ha már néhány jó lesz már megérte !
És amilyen hájp van most, úgy tûnik hajlandóság is van a moddoláshoz, szerintem sok modder átpártol ide ....
Iracing könnyen fejleszt, hatalmas pénzekért ad kölcsön minden pályát és autót a játékosoknak !Ilyen ide nem kell !!!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"