Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Amúgy egész AC-s a fizika😄

Fehercsoki
CT az a traction control. CBT meg valami defensive driving de nem tudom mi lehet.

TeeBeee
http://1.bp.blogspot.com/-37ecUzqp08A/UJsbi-_k3lI/AAAAAAAAA48/WksK-tNDt5A/s1600/458+steering+wheel.jpg

Alonso CT fokozaton megy, majd mikor átül az anyósra sunyiba Sport-ra tekeri, de Massa gyorsan visszaállítja CT-re. De hogy pontosan mit tiltanak ezek az állások azt nem tudom, de hogy a Race után jönnek az sok mindent elárul. <#wow1>

lac coo
Elõzõ ferraris video onboard felvételrõl. Dögös autó, remélem valami ilyen lesz AC-ben is, sõt tudom, hogy ilyen lesz 😄

Alonso az ki vagy bekapcsolja a TC-t az autón, vagy race fokozat vagy valami ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az a baj, hogy ez annyira hihetetlen, hogy senki nem ugrik be ! 😊
Lehet nagyobb eselyem lett volna ha azt irom , hogy jovore halasztottak 😊)

Szabi
png 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Legalább ha a linknél nem látszódna hogy egy bolondok_napja.jpgre mutat😄

lac coo
Preorder !!!! Akkor már nincs sok hátra ! <#banplz>

lac coo
<#zavart1>

Tomsteel
F@#zom beléjük, már elnézést, de elsõ voltam... <#violent>
A meglévõ idõket mi a búbánatért nem lehet megtartani mikor fejlesztenek a nyamvadt programjukon?? Játék maga nem változott tudtommal. <#boxer>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo

lac coo
Interjú, érdemes elolvasni (olasz....)

Tervezett ár :39 - 49 Euro .....

Szabi
van Zonda ajtónyitós videó is 😄D

lac coo
Hanem mire ? :9

Ha már megcsinálnak egy autót, gondolom nem akarnak késõbb visszatérni ilyen vackokat javítgatni, modellezgetni ....

DE amúgy szerintem ez nem egy friss szerzemény, nem most rakták össze ....

cselt
De akkor remélem felnyitott lámpával lassabb kört lehet majd menni, mivel rontja a légellenállást 😄
Amúgy tényleg hozzátartozik meg tök jó dolog, csak most szerintem nem erre kéne koncentrálniuk.
lac coo
Ez is kell, hozzátartozik az autóhoz !

Ez fantasztikus! <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
<#worship>

lac coo

Tomsteel
Még nem ér rá a tavasz, el van havazva. <#idiota>

(gyenge volt sorrrrry)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

pajti
<#finom><#eljen>

lac coo
Tavaszt tartani fogják, tekintve , hogy úgy tûnik idén a tavasz is lesz halasztva ! 😊

Remélem nem csak a képeket nézegetjük karácsonyig,mikor bejelentik a 2014 év eleji megjelenést......XD<#eplus2>
lac coo
Szépen össze van rakva ez az autó is ....

lac coo
<#szeret><#szeret><#szeret>

Szabi

"Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P"
<#mf1>

Alexease
Azert ez sem rossz.
Szabi
"..the new 3D Model created from scratch by Matteo..."

Ezt nyilván nKP-bõl konvertálják.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
hátul hajtós lambo <#taps>

lac coo
Jah, semmi extra ....

lac coo

Ginger17
Kimegyek a parkolóba és lefényképezem az 1.2-es Fabiámat. Azután feltolom egy oldalra azzal a szöveggel, hogy készítem az AC-hoz a 2005-ös Skoda WRC modot... na ez a project sem tart sokkal elõrébb. <#beka2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Bajnak nem baj... Egy nyers modellt csinálni lehet, azzal nem bukik semmit, map, shader stb az már lutri, ha nem tudják pontosan milyenre kell csinálni 😊

De ezek a korai modellek általában csak mutogatásra készülnek ....10 bõl 8 soha nem jelenik meg .

Ha még csak a modelleket készítik, az nem baj.

bardocz
Online úgyis kevesebbet eszik, mint ugyan annyi AI.
lac coo
A véglegesre gondoltam ! 😊

FPS engem is aggaszt kicsit, bár fogalmunk sincs mennyit eszik az AI ( pl CARS-ban szinte semmit ...) online ....Szurkolok nekik, hogy sikerüljön javítani rajta ! 😊

Ha meg ilyen marad nekem így is jó, 5 AI-t csak elbír valahogy, aztán majd lesz egyszer olyan gép ami elviszi .😊))

Alexease
Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P

Alexease
Az 1.0 majd a vegleges lesz – gondolom. Ha esetleg lesz meg TP, akkor az a 0.99x sorozatok lesznek😊

Mostanaban nagy a csend, gondolom sok volt a gond, es nekifekudt faragni a kodot. Mivel latvanyban, technikaban, szolgaltatasban es tartalomban semmi kulonlegeset es kiemelkedot nem nyujt az AC, igy nem art ha legalabb ami benne van, az jol es gyorsan mukodik.
Peldaul az fps, ami kicsit necces, barmivel hasonlitjuk is ossze (iR, rF2, CARS).
Es meg hol van az online es az AI.
Az online resz meg talan, mert az nKP-bol van tapasztalata, de nem egy Papy technika, az biztos.
Az AI erdekes lesz. Elnezve a file-okat es a videokat, abban is az ISI rendszert kovetik, csak kicsit mashogy. Az alapotlet es a technika „ugyanaz”, csak valszeg a modder szempontbol faragtak rajta. De programozas szempontbol a kivitelezes ismet kedeses.

Tobb videoban is latni lehetett, hogy a vonatozo AI minden tagja, egymas mogott, a palya nyilegyenes szakaszan, kepes volt egypointon csinalni egy kigyozast, mintha katyut kerulnenek. Valszeg ott rossz a szamarvezetojuk;P De mi van ha eppen mellettuk van valaki?😊
Programozasnal szamit a jo otlet, de sokkal biztosabb a tizeneves tapasztalat.
lac coo
Lesz ennek valami 1.0-ás verziója a közeljövõben ? 😊

Alexease
Lesz demo a megjelenes elott vagy utan.
antgecc
Lesz ennek vmi kipróbálható verziója a közeljövõben?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?"

Ma mentem volna Silverstone-ba Ferrarit vezetni. 5 kör Megane RS-el, majd 5 kör 360 Modena, majd 1 kört visznek kétüléses Openwheelerel.
Csak a szar idõ miatt elnapolták 😞(((((((((((

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Tavaly Dunakeszin láttam egy Lambot és egy valami dögnagy S Audit az út szélén...Versenyzés közben utolérték egymást 😄DD Lambo hátulja Audi eleje tropa ....
Le akartam fényképezni de a rendõrök nem engedték 😊))

Alexease
Nem adjak ki a fejlesztest, ez csak modolas. Jelenleg is egy hires volt modder a fo emberuk. Csak a modolassal tudjak evekig eletben tartani a programot.
Nem erdemes osszehasonlitani egy tobb szar dollaros berelt programmal, foleg hogy teljesen mas kategoria.
Alexease
Azert egy autosjatekban a Ferrari eleg jol hangzik, foleg egy ilyen csapattol, meg ha korabban a ferkanak is dolgoztak.
Ha Ferrarit, Lamborghinit, Aston Martint, Lotust, Corcette-et es hasonlokat szeretnel latni, akkor nyaron erdemes kinezni az Andrassy-ra vagy a Hegyvidekre, ott mindig van nehany😊
Termeszetesen igen gusztustalan es visszataszito egy UV-zold Lambo-ban egy hatalmas, zsirdagadt, fukszos Ork, de hat ez van😊
lac coo
Miért ne legyen?!

Attól mert lesz moddolt pálya, autó, még nem kötelezõ letölteni ha szar...
És attól mert moddolható még õk is készítgetik a DLC-ket hozzá ....

Nyílván lesznek gagyi modok is, de ha már néhány jó lesz már megérte !
És amilyen hájp van most, úgy tûnik hajlandóság is van a moddoláshoz, szerintem sok modder átpártol ide ....

Iracing könnyen fejleszt, hatalmas pénzekért ad kölcsön minden pályát és autót a játékosoknak !Ilyen ide nem kell !!!

LaszloLedzenyi
pont a moddolás nem kéne, legyen kevesebb autó kevesebb pálya, folyamatosan új kiegészítõk, új pályák, autók, de a fejlesztést nem szabad kiadni a kezükbõl, lásd iRacing

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"