| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
vass17 #10351 Most egy elég amatőr kérdést teszek fel, remélem nem gond :) Szóval az a problémám, amiről szó is van, történetesen az, hogy 900 fokos beállítással egyszerűen képtelen vagyok olyan jól menni, mint alacsonyabban, mivel nagyon nehezen tudom csak összeszedni az autót, ha kitör. Nagyon nem szeretném levenni a kormányszöget, mert kényszeresen ragaszkodok a legvalósabb és legnagyobb kihívást jelentő beállításokhoz.
Amire viszont ki akarok térni, hogy lehetne beállítani, hogy szikronban forduljon az én kormányom és a játékban lévő? Azt figyeltem meg, hogy hiába fordulnak ugyanakkorát, a G27-em elforgatásának első felében (gondolom olyan 250-270 fok lehet egy irányban) sokkal kevesebbet fordul a játékban lévő kormány. Aztán ha továbbfordítom, akkor megcserélődik és a játékban lévő kormány hirtelen elkezd gyorsabban fordulni, mint amennyit a G27-en. Gondolom valami áttétel beállítás lehet, hogy lehetne ezt módosítani? Én nem szeretném, hogy a fordítás első felében ennyivel lassabb legyen a virtuális autóm kormánya, mert így pont a kisebb korrekciók igényelnek nagyobb fordítást és ott vesztem el az irányítást. Nem lehet valahogy beállítani, hogy az egész tekerés során teljesen arányos legyen a fordulás?