Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze lehet béna leszek hozzá, meg nekem eleve 200 fölött már csõlátásom van ! 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én mondjuk az open wheel kategóriára leszek kíváncsi <#eljen>#eljen>,remélem nem csak zárt kasztnisok lesznek a játékban,igazából az iRacingnél sem preferálom õket,no meg úgy általában,de ez már csak egyéni ízlés és vélemény.
A netKar-nál is jobban bejöttek a nyitottak.
Ezen részét valahogy én is így gondoltam.
Habár nekem a driverben is 600 van mindig (nem állítgatom),de az iRacingnél mégsem kell semmit állítani,ott minden kocsit egyedileg beállít a program olyanra amilyenre kell,remélem valami hasonló lesz itt is.
Ahogy "lac coo" írta "De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elõ sem fogom venni😊))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna 😊"
Ezzel én is így vagyok,+ még a kormányszöggel is ahogy írtad.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Logikusan hangzik, de azért erre majd nagyon kíváncsi leszek... és ha mondjuk majd a McLarenben 480-at kell tekerni a maxhoz, ebben a Lotusban meg 900-at, akkor ha neked 600 fok a driverben, akkor nyilván nem fogod folyton átirogatni az ini fájlt. Kell az a csúszka na! 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Minden esetre továbbra sem értem, mitõl olyan más vezetni az autót 600 fokon mint 900-on, nyilván a kerék kitérés hozzá van igazitva, szóval ugyanúgy mûködik 600 fokig mint ha 900 -on lenne csak ott egyszerûen vége van.
Lehet a gumik veszítenek hirtelen tapadást ha túlfordítja az ember.
Az minden esetre érdekes, hogy 900-on sokszor iszonyat nagyot kell tekerni , pedig az autómban is annyi van, és a legkisebb körforgóban sem kell még felet sem tekernem ... Most így 600 fokon ugyan olyan érzésre, szóval így marad, nem csalni akarok, vagy elõnyt szerezni egyszerûen így autósabb az egész . 😊)
Erre írtam korábban, hogy muszáj lesz valamit kitalálniuk, mert nyilván egy formula autóval nem fog bohóckodni 900°-on az ember és nem fogunk ki-be lépkedni a progiból, hogy folyton állítgassuk a kormányszöget.
Parasztosan: azt mutatja mennyire vagy lemaradva vagy elõnyben a ghostcar-hoz képest ...
Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák ....
Az az app nálam konkrétan semmit nem csinál, semmi nem jelenik meg az ablakban ....De értem, olyan mint a delta idõ , azt szeretem az jó dolog, rF2-ben is nézegetem mindig ......
0.5-os skalazasnal en 900-at forditok, a jatekban 450-et fordul a kormany, es a kerek is fele annyit (13 fok).
De teljesen linearis.
Ez annak jo, aki szeretne 900 fokos driverbeallitassal, 90 fokos kormany forditassal helyben megfordulni – nem probaltam szorozni a skalazast, nem biztos hogy mukodik, de aki nem szeret sokat tekerni, hozzaszokott hogy mindennel F1 kormanyzassal kanyarodik, az tesztelheti😉
De az iR-re hivatkozott, es az ugy mukodik hogy ha zold akkor jobb a szektor/aktualis idod, ha piros akkor rosszabb. Minnel hosszabb a csik, annal tobb az idoelteres. A skala ket veget be lehet allitani, mennyi legyen vizualisan (pl. +-2 vagy +- 0.5 masodperc).
Teljesen jo, mert valosidoben latod a palya minden reszen, hogy mennyivel vagy jobb vagy rosszabb a legjobb iododnel.
Persze ehhez suru virtualis szektoridok kellenek es/vagy palyahosszbol/sebessegbol/egyebbol szamolt eredmenyek.
Hogy az AC mit szamal, azt nem tudom. Lehet hogy csak a 2 fix szektor van benne. nem tudom hogy mukodik, meg nem neztem bele a programba.
Cfg-ben mi az a steer scaling ? Átírtam 600 fokos kormányhoz (1-rõl 0,666-ra) és sokkal simább lett minden. Lehet eddig nem volt lineáris a kormányzásom ?
Nem szeretem ha csak dísznek van elõttem. 😄
De már ez is nagyon jó opció lesz ,gondolom lesz még benne amirõl csak ezután adnak tájékoztatást,vagy késõbb építik be a játékba.
Minden esetre azért ez így elég kevés infó ahhoz hogy rohanjak az emberek megvásárolni mikor megjelenik,vagy még messze a megjelenés és ezért a nagy titkolózás.
De az tuti hogy 1 hónapon belül nem fog megjelenni,mert ez így marketing terén 0,no de õk tudják....lehet hogy nagyon nincs olyan állapotban hogy ki merjék adni....egyenlõre megy a találgatás.<#nemtudom>#nemtudom>
Ez jo talalmany, az iR-ben jol kitalaltak.
Gondolom Pagani mesternek mutatnak egy-ket kepet a programbol, o meg rabolint, hogy tok jo😉
Mondjuk autó van most is "bõven" ( bár abból sosem elég...), pálya az ami valóban kevés kicsit .Talán lesznek igényes moddolt pályák majd, ha nem laserscann..na puff neki, jó az .😊
Autóból leginkább az erõsebb, elsõ hajtású utcai széria autókat hiányolom.De ez meg egyéni szocprobléma ! 😄D
Gondolom minél több hivatalos autó kerül bele, a többi gyártó is egyre inkább kopogtat, hogy itt a miénk is, nem szeretnék kimaradni belõle , ha már a szomszéd gyártóé benne van .😊
Itt a foproblema inkabb a kapacitassal van.
A palyak nem tudom mennyire macerasak, mint liszensz, de azok a CARS-ban is kamu nevvel futnak.
De ha mukodne is, itt az AC-ben halmozottan hatranyban vannak, mert scannelni kellene oket a „minoseg” miatt, es csak 1 palyaszerkeszto emberuk van😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
This agreement allows the Kunos development team to enrich Assetto Corsa’s virtual garage with two of the most desirable GT cars: The McLaren MP4-12c and the MP4-12c GT3.
Profi munka!<#worship>#worship>
Akkor lehet többek között ezért nem jöttek-jönnek be nekem a Simbin játékok,vagy csak szimplán nem tudom olyanra beállítani,(no meg nincs is kedvem ilyenekkel sokat tökölni)a kormit mint az iRacing-ben,ja bocs ott nem is kell semmit állítani ,legalább is én nem piszkálgatom ,jó nekem úgy ahogy van,max amelyik kocsi nem úgy fekszik nem megyek vele.
Vissza térve az AC-re,nálam marad a 600 majd a véglegesnél kiderül mire lesz elég,no meg alapból a nyitott karosszériásakat szeretem így majd azokra leszek igazán kíváncsi,remélem nem csak ilyen dülöngélõs dobozok lesznek többségben....<#csodalk>#csodalk>
De mondom most kiragadtál egy olyat ami nem is neked szól ,hagyd azt békén nem neked való na. 😄
DE nem mindegy milyen FFB beállítással, mert mondom az alap nem ér semmit, már mindenki egy mittomén ki által beállítottat használ. 😊 Valamit tudott a srác, mert kva jóra belõtte. 😛
Csak az út/FFB részletessége kevesebb mint az iRben! iRben tényleg minden apróságot érezni az útról de mivel Simbinben szinte sík a pálya ezért nehéz olyan részletességeket átadni az FFB-nek is. 😛