Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
😊 jó lesz az!! de nekem az E30M3 pajszer kell😄

lac coo
F40-et várom , kedvenc autóm, számomra az a nagybetûs sportkocsi, normális szimulátorban meg még nem sikerült kipróbálnom.
Persze lehet béna leszek hozzá, meg nekem eleve 200 fölött már csõlátásom van ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek

Jacek

No jó persze annyira nem vészes,ez a kocsi sem.<#wink>
Én mondjuk az open wheel kategóriára leszek kíváncsi <#eljen>,remélem nem csak zárt kasztnisok lesznek a játékban,igazából az iRacingnél sem preferálom õket,no meg úgy általában,de ez már csak egyéni ízlés és vélemény.
A netKar-nál is jobban bejöttek a nyitottak.
lac coo
Mondjuk nem roszz autó ez, sõt nagyon is jó, és így 600 fokon, (szerintem...) picit élethûbb kormányzással maxijó, csak lesznek ennél jobbak is. A kis Eleven, a Fiat, az Xbow mind izgalmasabbnak tûnik, nagy GT vackok annyira nem izgatnak ...

lac coo
Azt azert hozzatennem, hogy 900 fokra van kalobralva a jatekban, azota lusta voltam piszkalni, de gondolom ha valali eleve 600 kalobral, akkor ott sem kell allotgatni, legfeljebb a 900 gokos autoknal....

THX az infóért.<#worship>
Ezen részét valahogy én is így gondoltam.
Habár nekem a driverben is 600 van mindig (nem állítgatom),de az iRacingnél mégsem kell semmit állítani,ott minden kocsit egyedileg beállít a program olyanra amilyenre kell,remélem valami hasonló lesz itt is.
Ahogy "lac coo" írta "De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elõ sem fogom venni😊))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna 😊"
Ezzel én is így vagyok,+ még a kormányszöggel is ahogy írtad.
Ginger17
Most olvasom a fórumon amirõl lent írtál. Kunos azt írja, hogy az alap, hogy 900°-ra állítod a driverben a kormányt és utána a progi mindent megcsinál maga: ha formula autoval mész, akkor az csak ~480 körül fog forogni, hiába tekered tovább. Igazad van, ezzel az egyik része a dolognak (amin én problémáztam) ki van pipálva. Csúszka kell, majd pl. azoknak, akik mondjuk 180°-as kormánnyal ügyeskednek... na azok addig most nem mennek körbe a pályán az tuti. 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Akkor kell igen .biztos lesz valami, bár ma már szinte általános a 900 fok, azért gondolom rengetegen tolják régebbi kormányokkal, nem lehet azt mondani ,hogy gyerünk vegyetek új kormányt 😊) De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elõ sem fogom venni😊))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna 😊

Ginger17
"MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerûen csak addig fog mûködni"

Logikusan hangzik, de azért erre majd nagyon kíváncsi leszek... és ha mondjuk majd a McLarenben 480-at kell tekerni a maxhoz, ebben a Lotusban meg 900-at, akkor ha neked 600 fok a driverben, akkor nyilván nem fogod folyton átirogatni az ini fájlt. Kell az a csúszka na! 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerûen csak addig fog mûködni .A baj akkor van ha a driver-kormány szöge kisebb mint az autóé, akkor már muszáj valamit állítani ...

Minden esetre továbbra sem értem, mitõl olyan más vezetni az autót 600 fokon mint 900-on, nyilván a kerék kitérés hozzá van igazitva, szóval ugyanúgy mûködik 600 fokig mint ha 900 -on lenne csak ott egyszerûen vége van.
Lehet a gumik veszítenek hirtelen tapadást ha túlfordítja az ember.
Az minden esetre érdekes, hogy 900-on sokszor iszonyat nagyot kell tekerni , pedig az autómban is annyi van, és a legkisebb körforgóban sem kell még felet sem tekernem ... Most így 600 fokon ugyan olyan érzésre, szóval így marad, nem csalni akarok, vagy elõnyt szerezni egyszerûen így autósabb az egész . 😊)

Ginger17
"Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák"

Erre írtam korábban, hogy muszáj lesz valamit kitalálniuk, mert nyilván egy formula autóval nem fog bohóckodni 900°-on az ember és nem fogunk ki-be lépkedni a progiból, hogy folyton állítgassuk a kormányszöget.

lac coo
Lehet , nem sok appot nézegettem, én valami olyasmire emlékeztem, hogy a megtett távból, részidõkbõl, vagy a legjobb részidõkbõl jósol valami köridõt ...azt hittem erre gondolsz ...

bardocz
Az is pont ugyan ezt csinálja, csak számot ír, nincsen grafikon.
lac coo
Az szerintem más, ez ha jól értem olyan dolog, hogy bárhol vagy éppen a pályán a legjobb idõdhöz képest mutatja az eltérést, amikor a abban a körben is épen ott haladtál ....Vagy valami ilyesmi 😊))

Parasztosan: azt mutatja mennyire vagy lemaradva vagy elõnyben a ghostcar-hoz képest ...

lac coo
Aristotelis írta forumon, hogy aki kevesebbb kormányszöggel szeretne játszani, az írja át, ( pl nálam 600/900=0,6666), de sokal jobb lett minden. Valszeg mert kikerült az az egy csúszka is ami volt,így aztán semmit nem lehet most állítani az autón, a fene se érti már, tele van a fórum ezzel a kormány mizériával 😊))
Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák ....

Az az app nálam konkrétan semmit nem csinál, semmi nem jelenik meg az ablakban ....De értem, olyan mint a delta idõ , azt szeretem az jó dolog, rF2-ben is nézegetem mindig ......

bardocz
Játékban alapból benne lévõ nem mûködik túl fényesen, elég nagy eltérés van néha a végsõ köridõ, és a jósolt között.
Alexease
Az a skalazas a te kormanyod es a jatek kormany (autokerek) elfordulasi aranya. Ha pl. 900 fokon vagyok, a skala 1.0, akkor 900-at fordit a programban, es a kerek 26 fokot fordul ki.
0.5-os skalazasnal en 900-at forditok, a jatekban 450-et fordul a kormany, es a kerek is fele annyit (13 fok).
De teljesen linearis.
Ez annak jo, aki szeretne 900 fokos driverbeallitassal, 90 fokos kormany forditassal helyben megfordulni – nem probaltam szorozni a skalazast, nem biztos hogy mukodik, de aki nem szeret sokat tekerni, hozzaszokott hogy mindennel F1 kormanyzassal kanyarodik, az tesztelheti😉
Alexease
Meg nem probaltam😉
De az iR-re hivatkozott, es az ugy mukodik hogy ha zold akkor jobb a szektor/aktualis idod, ha piros akkor rosszabb. Minnel hosszabb a csik, annal tobb az idoelteres. A skala ket veget be lehet allitani, mennyi legyen vizualisan (pl. +-2 vagy +- 0.5 masodperc).
Teljesen jo, mert valosidoben latod a palya minden reszen, hogy mennyivel vagy jobb vagy rosszabb a legjobb iododnel.
Persze ehhez suru virtualis szektoridok kellenek es/vagy palyahosszbol/sebessegbol/egyebbol szamolt eredmenyek.

Hogy az AC mit szamal, azt nem tudom. Lehet hogy csak a 2 fix szektor van benne. nem tudom hogy mukodik, meg nem neztem bele a programba.

lac coo
Ez mi is pontosan, nálam semmit nem csinál ... 😊))

Cfg-ben mi az a steer scaling ? Átírtam 600 fokos kormányhoz (1-rõl 0,666-ra) és sokkal simább lett minden. Lehet eddig nem volt lineáris a kormányzásom ?

NIBI
APP-okkal bármi megoldható, olyan HUD-ok lesznek még hogy hujujj. 😛 Én drukkolok, hogy támogassa majd a külsõ kijelzõket is (RPM, fokozat, stb). 😊
Nem szeretem ha csak dísznek van elõttem. 😄
Fõleg még akkor lenne az igazi ha az elõttünk,mögöttünk levõrõl is úgy adna tájékoztatást , az idõket mutatva,no meg még ha spotter be is mondja ,figyelmeztet stb,stb,de nem hiszem hogy annyira belemennének az AC-nél mint az iRacinben,ezekre a dolgokra.
De már ez is nagyon jó opció lesz ,gondolom lesz még benne amirõl csak ezután adnak tájékoztatást,vagy késõbb építik be a játékba.
Minden esetre azért ez így elég kevés infó ahhoz hogy rohanjak az emberek megvásárolni mikor megjelenik,vagy még messze a megjelenés és ezért a nagy titkolózás.
De az tuti hogy 1 hónapon belül nem fog megjelenni,mert ez így marketing terén 0,no de õk tudják....lehet hogy nagyon nincs olyan állapotban hogy ki merjék adni....egyenlõre megy a találgatás.<#nemtudom>
Alexease
Performance Shaper APP
Ez jo talalmany, az iR-ben jol kitalaltak.
TeeBeee
Szerintem a kapcsolatokról is szól ez. Kunosék jóba vannak olasz és angol verseny istállókkal, onnantól meg további kapcsolatokat kiépíteni gyerekjáték.

Alexease
Valszeg ingyen van a licensz, de ami biztosabbnak tunik, hogy ezek „magan/privat/kiscegek”, talan egyszerubbek mint egy mammut autogyarto (pl. Opel/Chevy/Holen/Cadillac/stb. - GM).

Gondolom Pagani mesternek mutatnak egy-ket kepet a programbol, o meg rabolint, hogy tok jo😉
lac coo
Vagy ingyen, nekik is ingyen reklám .Vagy ócsó, mit tudom én ... 😊

Ginger17
Azért az jól látható, hogy van pár autó ami majd' mindegyik új szimulátorban benne van. Ilyen a Zonda, ez a McLaren, de ilyen a '67-es Clark féle Lotus is. Az iR, a Simbin cuccok, most az AC... nem tudom, ezeknek "occsóé'" van a licensz, vagy mi?

lac coo
Én ráérek, jó lesz nekem DLC.-ben is.
Mondjuk autó van most is "bõven" ( bár abból sosem elég...), pálya az ami valóban kevés kicsit .Talán lesznek igényes moddolt pályák majd, ha nem laserscann..na puff neki, jó az .😊

Autóból leginkább az erõsebb, elsõ hajtású utcai széria autókat hiányolom.De ez meg egyéni szocprobléma ! 😄D

Gondolom minél több hivatalos autó kerül bele, a többi gyártó is egyre inkább kopogtat, hogy itt a miénk is, nem szeretnék kimaradni belõle , ha már a szomszéd gyártóé benne van .😊

Alexease
Igazabol ami a CARS-ban van, valszeg minden lehetne az AC-ben is, mert talan azokat olcso, gyors, egyszeru liszenszelni😉
Itt a foproblema inkabb a kapacitassal van.

A palyak nem tudom mennyire macerasak, mint liszensz, de azok a CARS-ban is kamu nevvel futnak.

De ha mukodne is, itt az AC-ben halmozottan hatranyban vannak, mert scannelni kellene oket a „minoseg” miatt, es csak 1 palyaszerkeszto emberuk van😄
lac coo
Egy két ford még jöhetne, az is sláger mostanában .😊

lac coo

Alexease
Ez varhato volt, mostanaban mindenben benne van.
Ha pálya, akkor csak most fogják scannelni. Az nem két perc...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lehetne azért még pár pálya... én abban reménykedtem, hogy a dhl-es cumó pálya lesz. De azért így sem vagyok szomorú 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

A McLarenek mar nem lesznek benne az 1.0-ban.
lac coo
Passz ....

lac coo
Remélem azért nem fognak minden új, beesõ licenszet megcsinálni az 1.0-ba, mert akkor ennek sose lesz vége 😄DD

Ez volt a DHL-es levélben?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo

This agreement allows the Kunos development team to enrich Assetto Corsa’s virtual garage with two of the most desirable GT cars: The McLaren MP4-12c and the MP4-12c GT3.

lac coo
Iszonyat profi lett az autó shaderezése, és egyszerû a moddolás, skinkészítés mint a bot. 😊 Gyakorlatilag minden féle festést, , tükrözõdést, fényességet, átlátszó matricát, minden meg lehet csinálni, és csak PS ben kell az alfával és az RGB csatornákkal játszani .

Profi munka!<#worship>

Ginger17
rFactor. Abban is van csúszka. Ismerek olyan UFO-t akinek semmi köze a setupokhoz, csak tologatja azt a három vonalat és ripityára veri a többieket. Igaz, tudok ellenpéldát is, aki mateamtikai függvényekkel vezeti le a setup változásait egy-egy körében... de ennek ellenére még én is (pedig ez nagy szó!) gyorsabb vagyok nála.

Ginger17
<#wink>

Köszönöm a válaszokat.<#worship>
Akkor lehet többek között ezért nem jöttek-jönnek be nekem a Simbin játékok,vagy csak szimplán nem tudom olyanra beállítani,(no meg nincs is kedvem ilyenekkel sokat tökölni)a kormit mint az iRacing-ben,ja bocs ott nem is kell semmit állítani ,legalább is én nem piszkálgatom ,jó nekem úgy ahogy van,max amelyik kocsi nem úgy fekszik nem megyek vele.
Vissza térve az AC-re,nálam marad a 600 majd a véglegesnél kiderül mire lesz elég,no meg alapból a nyitott karosszériásakat szeretem így majd azokra leszek igazán kíváncsi,remélem nem csak ilyen dülöngélõs dobozok lesznek többségben....<#csodalk>
NIBI
De a csúszka nem neked van. 😛 Az a vérpistikéknek. 😄 Neked ott a normál setup mint bármely más szimben. 😊 De ilyen csúszka megtalálható más nem Simbin progikban is csak nem emlékszem melyikben.
De mondom most kiragadtál egy olyat ami nem is neked szól ,hagyd azt békén nem neked való na. 😄
bardocz
Hát ezaz. Ahol motor, meg fék, meg nemtudom milyen csúszkákat kell állítani, hogy jó legyen, az élbõl szar szerintem 😄D A többi felsorolt játékban egyszer beállítom, hogy hány fokos a kormány, és tádá, utána max ffb erõsségét kell állítani, semmi mást. Amúgy én is állítgattam, amikor játszottam vele, és tényleg az alapnál jobb lett, de összehasonlítva a többivel...
NIBI
Simbinekben is (GTR2, GTL). 😛 Épp errõl beszélek. Csukott szemmel is megfognám a csúszásokat. 😛
DE nem mindegy milyen FFB beállítással, mert mondom az alap nem ér semmit, már mindenki egy mittomén ki által beállítottat használ. 😊 Valamit tudott a srác, mert kva jóra belõtte. 😛
NIBI
Nekem ilyesmi gondom sosem volt. Sõt az FFB kimondottan jó szerintem. Már ha nem az alapot használod mert az tényleg ratyi. 😄
Csak az út/FFB részletessége kevesebb mint az iRben! iRben tényleg minden apróságot érezni az útról de mivel Simbinben szinte sík a pálya ezért nehéz olyan részletességeket átadni az FFB-nek is. 😛
bardocz
Na meg LFS, lehet tükörsima minden pálya, de a csúszásokat nagyon jól lehet benne érezni.