| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Annyira éreztem, hogy ez lesz az egészből...
Igen, aki ismer, vagy versenyzett velem tudja, hogy a kezdetek óta gamepaddal versenyzem. Annak idején erre volt lehetőségem, így ezzel kezdtem el. Aztán az agyam, a reflexeim, a kezeim annyira rá álltak erre a kontrollerre, hogy marha sok időbe tellene átállni kormányra. Mivel már évek óta csak funolok ezekkel a játékokkal, ezért nem is tervezem, hogy kormányt vegyek(most nem is telik rá :) ).
Annyit azért elmondanék, hogy ha milliónyi időm, és motivációm lenne hogy átálljak, akkor ezeket az időket kormánnyal is meg lehet futni, mivel az egész a vezetésről, illetve a kocsi beállításáról szól.
Szerintem felesleges kormányszögekről, meg hasonlókról beszélni, mivel mindenki a legoptimálisabb beállítással fog körözni, kinek mi jön be, mivel élvezhetőbb az egész.