• barcalaci84
    én pár hónapja döntöttem úgy hogy az f12013 helyett kéne már valami komolyabbal játszani, így el kezdtem végigpróbálgatni egy pár szimet.
    de valahogy egyiknél sem fogott el az az érzés h tényleg rendes autót vezetnék...valahogy kamueffekteknek , kamunehezítéseknek tűntek a dolgok mindegyik szimnél...
    ahogy észrevettem a szimes társadalom nagy része nem a valóságérzetre gerjed, inkább azt szeretik ha minél nehezebb a kezelhetőség, csúszik minden mintha taknyon mennénk és az nem szempont h a valóságban milyen stabil is az adott autó...
    ehhez kapcsolódik ez a "segítségnácizmus" is a szimesknél...(aki segítségeket használ azt egyből lefikázza valaki)Itt AC-ban pl nem nagyon értem h mi értelme van kikapcsolni egy autóban az ABS-t amikor a valóságban kikapcsolhatatlan...innentől már nem reális szerintem az egész...
    már nem tudom ki írta h az AC olyan drivergame-es valamilyen szinten...
    Szerintem az AC legnagyobb erőssége az h "lassan " körözgetni illetve szépen menni viszonylag egyszerűnek tűnik... de amint racing simulator-ként kezded kezelni egyből megváltozik a játék...
    jól menni könnyű , de gyorsnak lenni viszont kutya nehéz (remélem majd azért sikerül :) )...óriási különbségek lehetnek időben, holott szemre szépen megy valaki...
    és a szimesek nagyon nyavalygósnak tűnnek:)
    ha kapnak valamit , rögtön megy a sírás , h dehát ez sokkal jobb egy másik játékban, miért ezt kaptam, én új pályát akartam...

tisztelet a kivételnek...