Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jelenleg (szigorúan az én véleményem szerint!!!) az Lfs veri.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
Egy VGA csere nem fogja megoldani a kérdést.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Pici off: a pCars-nál is vissza kellet vennem jó pár grafikai beállítást ,mert eléggé diavetítés volt,de még most sem az igazi,az AC-tõl messze van pedig ez még csak demo.
(természetesen 1 autóról van szó,esõ nélkül,mert a minap esõben több kocsival el sem tudtam indulni ,jobban mondva a kép megállt XD))
Remélem optimalizálják jobban mire kész lesz.
Azért az amit írsz az durva lehetett<#falbav>#falbav>
Szerencsére eddig ilyennel nem találkoztam.
Pl. ha egyaltalan nincs korlatozva az fps sehol es nincs vSync, akkor gondok lehetnek.
En nehany eve egy videokartyat buktam emiatt: az ablakban futo program nem hasznal vSync-et (pl. rF devkit vagy nKP editor) vagy a jatekok menuje. Igy ott neha 2-3000 (ezer) fps-sel tekert. Ami poen, de mikor kihallatszik az alkatreszek sipolasa, mar gyanus. Es a sipolas elobb utobb memoria leegeshez vezet😄
Én ennyire nem értek hozzá de valahol a leírtakban keresendõ a megoldás ,nem a játékban.
Pl.a pCars-nál sem használom,ott sem tesz hozzá,ahogy az iRacing-nél sem,és ahogy írtam a legtöbbnél ez van,csak a tapasztalaton tudom tolmácsolni.
Anélkül tökéletesen simán fut,az AC.
De mivel nem ugyan azon gépet használjuk(csak a játék egyforma)így lehetnek eltérések.
De az is kell hozza, hogy jol legyen megirva a progi, es a vSync-kel „vissznyert” eroforrast „masra” hasznalja vagy tartalekolja.
Ha ugyanugy izombol szamol a hatterben es/vagy csak „nem teszi” ki a kepet, abbol lag/kockazas/rangatas lesz.
Pl. az rF2-ben kulon lehet allitani: software/GPU/CPU.
www.smart-bus.hu
@Laccoo: Jó lenne, ha ezt megoldanák, mert ez így nagyon zavaró... :S
www.smart-bus.hu
Ennél is kipróbáltam milyen vele de használhatatlan volt a képminõség,asszem össze is omlott tõle.<#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
De persze, tuti lesz még jobb .
Azt hogy milyen az autós nem tudom nekem kihagyták az autómból az ffb-t, tettek bele helyette szervót, hogy semmit ne érezzek 😊)
Itt valszeg megprobalta a gumikat is jobban belevonni a szamitasba, ami elegge bonyolitja a dolgot. Foleg, ha meg nincs is kesz, es bizonyos dolgokat nem szamol, csak alap szinten.
Nekem speciel tetszik, olyan autos;P De valszeg a vegleges megjelenesekor jobb lesz, es utana meg folyamatosan majd javul.
Igazából már nem tudom mit állítgassak, ha erõs akkor nem jó, ha meg gyenge lószart nem érezni, kb mintha egy rugó lenne a kormányban aztán annyi ...
Alex, ja ezért mondom, hogy talán valami keményebb felfüggesztéssel jobb lesz.
Régebben írtam én is, hogy NKP se volt egy egyszerû szülés , hetente másképp viselkedett az F1600-as 😊
Amúgy ez valami új szokás manapság, hogy nem lehet rosszat mondani, mert még nincs kész ? 😊))
Nem vagyok hülye, tudom én hogy még nincs kész 😊))
Plusz, hogy meg van mit faragni a programon. Ami termeszetes. Egyedul irja, nem olyan egyszeru a dolog😉 Az nKP-nek is kellett egy kis ido, amig a visszjelzesek alapjan osszerazodott.
Foleg ugy, hogy azt irta, optimalizald rajta, es ezen a heten ujra megjelenik. Semmi ertelme nem lenne a TP-t kulon barkacsolni.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ezt nem o mondta (mielott felreertes lenne😛): de talan/vaszeg kesobb lesz normalis fov/cockpit allitas, vagy a menukbol vagy valahogy Python-bol. Nem hiszem hogy igy marad. Az szerintem Kunosnak is alap, hogy lehessen allitani a pilotanezeteket.
I think I came across a bug(?), but I'm not really sure whether is my hardware or not, so I'd like if someone else could confirm or deny this thing.
I've discovered it after a spin: practically with the car still, turning the wheel (Logitech DFP) completely on the right, when I push the throttle, the car starts to drift and remains in place, still. But if I steer completely on the left, the car starts normally.
Hi, I solved the problem: the clutch was part of turning the steering wheel to the right .
I reconfigured the steering wheel now it works perfectly 😊 ,I apologize for the misunderstanding 😞
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Faja. <#eljen>#eljen>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Stefano Casillo @KunosStefano
TP update almost ready,reworked the video settings and controls configuration.. little bit of optimization too.