kasa85#797
Elsőnek a legkönnyebbet utána fokozom.
Bár igazad van azon a téren,hogy nehézségi fokozattal nem Rambózhat az ember,így kénytelen vagyok fedezék rendszerből támadni,és vissza húzódni.
Én a játékok végigjátszását mindig a legkönnyebbek tesztelem,így meg lehet állapítani mennyire is hosszú a pálya,és a Sztori vezetés.
Lehet neki állok nehezebb fokozatokon,mert néha úgy érzem nagyon könnyű nekem.
Legalább itt az legkönnyebb fokozaton megmurdel Wake hamar.
Kétszer hátba basznak baltával,egyszer kaszával azt megnézhetem az aratás minőségét amikor elterülök.
válasz | #789
Én azért szeretem a bemutatót Inrót is meglesni,mert hiába sok játék bugyuta játék menettel van ellátva azért jó ha tisztában vagyok minek akart készülni az a játék.
Mass Effect összes része kegyetlenül bejött kb Alan Wake szinten szeretem,és a Sztori játék élmény na ott nagyot kaszál a hatalmas bejárható összetett rendszer végett.
Sajnos nagyot csalódtam azon,hogy hiába sikerednek a Magyar feliratok gyengére a Mass Effect szériához azért meg vagyok vele elégedve,és nagyon mérges vagyok,hogy a befejező részt nem fordították le.
Meg van eredetiben minden rész DLC kivételével,de akkor lesz vásárolható darab amikor meg lesz hozzá az a + amit az első két széria tartalmazott.