• Metalmilitiakid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sötétséget egyáltalán nem Alan találta ki és ez egyértelműen kijön belőle, mivel már kb 30 évvel előre oda volt neki a clicker készítve. De szerintem még nem is Tomas Zane (az apja) találta ki, hanem szerintem ez az alap formája, mivel már másokra is volt előtte hatással, mint az Old Gods of Asgard (vagymi). A fényt is már a Lady of the Light is használta az a kicsit dilis öreg néni a játék elején, szóval az sem Alan találmánya. Ha hibátlanul írná meg a történetet akkor se kapná vissza Alice-t ez már az elején is hazugság volt, esetleg magát a Dark Presence et kapná meg Alice testében mint anno Zane a barátnőjét, akit aztán meg is ölt. Az ősi erő az igaz, a kivetülése pedig a sötétség, ami tényleg nem kézzel fogható, de Alan nem fél a sötéttől(az Alice mint az elején írtad). Illetve a legelején nem csak az írónak adja az erejét hanem minden művésznek aki eddig kapcsolatba lépett vele, szintén az Old God banda is megkapta azért lettek híresek és őrültek meg. Kb ennyi a változás szerintem.