2387
-
#1745 Ha minden megmaradna az episode váltásoknál akkor semmi értelme nem lenne,mert -0 lenne a kihívás.
Sokszor így is normálon annyi jelzőrakéta van hogy az első jöttmentre kell lövöldöznöm.:D
Fene enné meg ezeket az acsikat mindig a cél előtt halok meg.
-
#1744 én megtaláltam, az volt az első amit megtaláltam (lehet, amúgy is) viszont azt hittem megmaradnak a fegyverek, vagy még később kelhet, így nem használtam a jelzőrakétát, így sajnos először meghaltam, utána meg ugye újra össze kell szedni az ilyen szarokat, azt meg elfelejtettem, grr -
#1743 Igen és ezek a dolgok hiányoznak a mai játékok 98%-ban...sajnos, ezért szeretem azokat a gémeket amiket szeretek. :)
Mire megkeresel minden secret cuccot, benne leszel a 100-150 órába. :) -
xido #1742 én is csak most találtam meg újra elkezdve..és még így is csak másodjára a bejáratot:)
mondom ott villog egy...aztán meg hé hol hagytam:) -
#1741 De nemaaz, a legelején, hát én azon hidaltam le (bár lehet némelyőtöknek már megvolt) mikor az álomban vagy, mikor először felveszel Flare gun -t (jelzőrakéta stukker) a fény alatt állva ... Hát ott van egy normandiaiakra erősen hajazó beton bunker, benne termosszal. Szerintem, ha megkínoztak volna, akkor se találtam volna meg ezt az egyet, így benne a dzsumbi fűben, domboldalban, álom közepén, ködben, játék elején ... bázzz ...
És van még sok sok elrejtett motyó és easter egg is, ebben (is) nagyon jó ez a játék! -
#1740 PL kólásdobozok szétlövése...:D
Amik 3szögalakban vannak felpakolva. stb. -
xido #1739 jaja..közben megvan és milyen pofátlan dolgok,amikre az ember nem is figyel menekülés közben:) -
#1738 youtube a barátod. :) -
#1737 Az ébresztő óra és a Night Springs Game-ek azok a kiegészitőkben vannak.
A signalban vannak az órák a Writerben pedig a játékok!
-
xido #1736 először is..én is nagy köszönet a magyar feliratokért..újra is kezdtem miatta,noha jócskán benne voltam már...ellenben most néztem csak el a statisztikák oldalára..eddig voltak termoszaim,meg oldalaim.találtam már rádiót,tévét...de felborított piramis..felnyitott láda (bár ez szerintem az ammo lesz)..vekker,játék..stb..??..ezek hol?:) -
Prof William #1735 Igen. Hasonló. Alan írói képessége hatványozta meg a sötétség erejét. Ha ő nincs akkor lehet hogy továbbra is csak 1-2 eltűnést, rejtélyes eseményt meg pár ijesztgetést tudna produkálni a tó körül. -
#1734 Az nem. Arról mindent tudok, az megvan. Most kifejezetten a PC-s kiadás érdekel. Van-e változás, ilyesmi. -
#1733 Xbox gyűjtői is játszik? Mit szeretnél? -
#1732 Arra volt is utalás még a legelején, mikor a csávó az ajtóba csap a fejszével. Konkrétan megemlítik is a film nevét.
Aki beszerzi a gyűjtőit, a bónusz DVD-vel, az kérem szóljon rám, akár PM is elég! A tulajdonosoknak lenne fontos, de ha nem lesz jelentkező, akkor csak a konzolosok kapják meg, aminek utána kellene járni. -
#1731 na vegre kinez valahogy a topic -.-
kicsit meg cicomazhatnad :D
-
#1730 Te most a Ragyogásra gondolsz, ahol a kisgyerek telekinetikus (vagy milyen) képessége keltette fel a házát, mert nagyon erős volt a gyerek. -
Prof William #1729 Ami a Sötétséget illeti egy King novellában van utalás egy hasonló erőre.
Már nem tudom melyikben volt de volt szó ilyen szeméyltelen erőkről amik inkább szunnyadnak és kell valami katalizátor ami beindítja őket. Ez akár egy ragyogó elme is lehet. A sötétség ott volt ( valószínűleg a tó mélyén ) ki tudja mi óta és pár infó szerint már nagyon-nagyon régóta(századok-ezredek) kisértette környéket (Stephen King:Az, esetleg Lovecraft rulezik) de évi 1-2 fura baleseten meg eltűnésen kívül nem sok mindent tudott produkálni. De amikor Zane (és később Alan) a helyszínre ért rájött hogy talán őket használva kiszabadulhat. Hogy mivé fejlődött volna ha Alan kiszabadítja? Jobb bele se gondolni. Sztem ha győz akkor Alan 1 fejezet beli álma vált volna valóra a világot elborító sötétségről. -
#1728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sötétséget egyáltalán nem Alan találta ki és ez egyértelműen kijön belőle, mivel már kb 30 évvel előre oda volt neki a clicker készítve. De szerintem még nem is Tomas Zane (az apja) találta ki, hanem szerintem ez az alap formája, mivel már másokra is volt előtte hatással, mint az Old Gods of Asgard (vagymi). A fényt is már a Lady of the Light is használta az a kicsit dilis öreg néni a játék elején, szóval az sem Alan találmánya. Ha hibátlanul írná meg a történetet akkor se kapná vissza Alice-t ez már az elején is hazugság volt, esetleg magát a Dark Presence et kapná meg Alice testében mint anno Zane a barátnőjét, akit aztán meg is ölt. Az ősi erő az igaz, a kivetülése pedig a sötétség, ami tényleg nem kézzel fogható, de Alan nem fél a sötéttől(az Alice mint az elején írtad). Illetve a legelején nem csak az írónak adja az erejét hanem minden művésznek aki eddig kapcsolatba lépett vele, szintén az Old God banda is megkapta azért lettek híresek és őrültek meg. Kb ennyi a változás szerintem. -
mester1987 #1727 -
#1726 Amit eddig én levágtam a sztoriból, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... a sötét erőnek az író adja az erejét, az író műve kelt itt életre, és a sötétséget is ő formálja meg benne és ruházza fel erővel. A fényt is ő teremtette meg mint eszközt amivel harcolni lehet a sötétség ellen.
Valószínű Alice sötétség fóbiája ihlette az írót annak a műnek a megírására aminek a lapjait részenként szedegeti fel a pályákon. Csakhogy a történetbe nem csúszhat hiba különben Alice meghal. Ezt nehéz elkerülni mivel már nem Alan alakítja a történetet hanem a sötétségnek saját akarata van, ezért is üldözi Alant és az elején a baltás árnyékgyilkos is azt mondja neki, hogy "mi vagy te, Isten?" Te döntöd el ki éljen és ki haljon meg, író?" Szóval az a sötétség egy ősi erő ami csak alakot ölt meg vannak kivetülései de nem kézzel fogható dolog, hanem megtestesíti Alan félelmeit a sötétségtől -
#1725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zane csaját csak megszállta ez a gonosz, sötét erő. mondta is valamikor, hogy "ő" nagyon idős, és a nő csak egy megjelenési formája a sok közül. -
#1724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The agent's past isn't clear at first in the game, but in the novel it is explained through small bits of information. In the past, he had a partner named Flynn, and the two always worked together. They were known as "The Righteous Brothers", due to the fact that they never drank and never went against the rules. But one day, Flynn started talking about "darkness" and he would avoid shadows whenever he could. Nightingale told Flynn to get his act together, but one day, Flynn was "taken" by something. Nightingale became obsessed with finding out what Flynn meant, and he started to take to large bouts of drinking to wash away the guilt he felt for his friend's death. At one point, Nightingale began having terrifying nightmares, similar to the ones Clay Steward and Alan Wake were having. In his dreams, Nightingale saw a man who very closely resembled Alan Wake. Soon, Nightingale became completely obsessed and paranoid about finding the man in his dreams. -
#1723 Van utalás rá, miért üldözi Wake-et az ügynök, bár az sem tiszta.
Néhány kéziratlap csak Nightmare nehézségen gyűjthető bele, talán azokon van. -
#1722 Ikka Villi-nek hívják a színészt
A gyűjtögetni valók csak e-pénisz növelésre valók. -
#1721 amúgy kiről van mintázva Alan? (még egy élőszereplős trailert is láttam)
van valami extra, ha összegyűjtöm az összes termoszt, meg az ilyen szépségeket?
csak aki már végig vitte:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem amúgy nem volt teljesen világos a gonosz nyanya kiléte, ő a megboldogult Tom Zane csaja, akit meg akart menteni, és mivel gyorsan akarta megírni a valóságot, ezért elbaszta, és örök sötétség borult kedvesére, kinek szíve helyén csak setétség tátong? -
#1720 eddig úgy fedeztem fel, hogy semmi, csak ilyen horror tv műsor, de érdemes őket végig nézni, kicsit olyan X-aktás beütéses :) -
Prof William #1719 Viszont a játékban a seggarc FBI-s nak semmi értelme sem volt. Minden megtalált oldalt elolvastam, de nem jöttem rá hogy miért kergeti hősünket, valamint olyan kurtán-furcsán le is zárták a szálát. -
#1718 inkább ilyen moderátort!
:-()
-
-
#1716 +1 -
mester1987 #1715 RESPECT+ Remedy -
mester1987 #1714 Én most kezdtem el a játékot, hát eddig az év játéka nálam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beteg volt az a kisfilm lenn a benzinkút előtt a TV-ben, jót mulattam rata...LOL
Vannak a Max Payne "borongós elméjű" hangulatából is átemelve dolgok, nagyon nagy!!! -
#1713 Megoldódott... másodjára már továbbengedett. -
mester1987 #1712 A PC-s videóteszte=ke)t is várom, mit mondanak majd róla :P -
#1711 Elakadtam... az egyik flashback-nál mikor a 3 évvel ezelőtti dolgokat mutatja be New Yorkban. Elmegy az áram és Alice megijed nekem meg gyertyát kéne keresni. De semmi instrukciót nem ad, nincs odaírva a felső sarokban hogy hozzak gyertyát, csak a feliratozásban mondja Alice hogy keressek gyertyát... És már végigkutattam az egész házat de sehol semmi, csak körbe járkálok de gyertya nincs és a küldetésablak is inaktív. Ez bug? -
#1710 Amit a tv-ben hablatyol a szemüveges pasas: "az egyik valóságban elsül a fegyver, a másikban nem..." - ennek van köze Alan történetéhez? Illetve ez a válasz arra mi is történik vele, s hol van?
(még az elején járok) -
#1709 Nos így 3 végigjátszás után (lesz még vagy 2 az biztos) én is írok egy ki szösszenetet.
A játék hangulata és atmoszférája valami fenomenális és magával ragadó.
Sokan írják hogy elsőre is unalmas,hát nekem valahogy nem az (ezt az is jól tükrözi,hogy még végigfogom vinni párszor)
Ritkán köt le egy game ennyire ,hogy ilyen sokszor és szinte egy ültő helyembe végigjátsszam.Ez a játék a rá költött pénz minden fillérjét megérte ,mert egyszerűen odaszögel a képernyő elé.[És bármennyire is hihetetlen kis gurulós széken ülve egér + billenytűzet párossal is élvezem a játékot [#idiota] ]
Hangulat,atmoszféra,játszhatóság : 10
Grafika az szerintem rendben van.Nem az a hüde áll-leejtős és lehetne sokkal szebb is ,de melyik az a játék amire azt mondanám ennél szebb nem kell? (Egyelőre még nincs ilyen)
Grafika: 8
A hangokban nem találtam semmi olyat amire azt mondanám ,hogy nem való a játékban.
Hang: 10
Történet az nagyon jó arra 10 is 10 pontot adok. (Bár én nem lennék jó játék teszter,mert kb nekem minden történet jó ,max a megvalósítás ami oltári szarul sülhet el)
Nagyon nagy köszönet a Remedynek, hogy elhozta nekünk PC-seknek ezt a kiváló játékot!Kívánom hogy a bevétel a megelégedettségüket váltsa ki,mert ebben az esetben lehetséges a többi Alan Wake rész pc-re jövetele is.
Titkon remélem,hogy egy esetleges siker miatt 1-2 cég is lát benne kis bevételt és kihozza pc-re a warez miatt amúgy mellőzött játékát!
Ti is támogassátok őket és vegyétek meg a játékot ,mert ha a játék sokak szerint nem érdemes rá attól még a készítők megérdemlik!
Holnap elkezdem magyarítással és Nightmare fokozaton 4-edszerre a játékot. -
#1708 hi. Nah végig vittem.
A hangulat tökéletes lett. Az epizódok végi sorozat szerű befejezések, és az új epizódok bevezetése nagyon ötletes. A játék a vége felé kicsit unalomba fulladt nekem. Az ellenségek elég kiismerhetők lettek, és sajnos a végére már nem nyújtott túl nagy változatosságot. Szerencsére a történet viszi az egészet. Grafikailag 5-ből 4, helyenként gyönyörű, helyenként viszont kicsit szemcsés, és a karakterek is egy kicsit szebben ki lehettek volna dolgozva. Az irányítással nekem nem volt bajom, aki játszott a Dead Space-szel annak ez is menni fog, habár néha kicsit éles mozgások vannak.
összességében jó játék lett ez, de kicsit unalmas, a végén már úgy éreztem, hogy én ezt biztos nem viszem végig még1X, nem csak azért mert amúgy elég lineáris az egész játékmenet, hanem mert túl sok változatosságot nem ad a játék.
u.i.: emlékeztek anno április 1-jén amikor jöttek a játék hírek, és közte volt a PC-s Alan Wake, aztán mindenki megörült neki, és akkor mondták, hogy kizárt dolog, hogy lesz PC-re Alan Wake. Hát... :) -
mester1987 #1707 Aha. -
GTV #1706 Az elég gáz; azt hittem lehet venni a GfW-os pontokból valamit...