• grebber
    Nos így 3 végigjátszás után (lesz még vagy 2 az biztos) én is írok egy ki szösszenetet.

A játék hangulata és atmoszférája valami fenomenális és magával ragadó.
    Sokan írják hogy elsőre is unalmas,hát nekem valahogy nem az (ezt az is jól tükrözi,hogy még végigfogom vinni párszor)
    Ritkán köt le egy game ennyire ,hogy ilyen sokszor és szinte egy ültő helyembe végigjátsszam.Ez a játék a rá költött pénz minden fillérjét megérte ,mert egyszerűen odaszögel a képernyő elé.[És bármennyire is hihetetlen kis gurulós széken ülve egér + billenytűzet párossal is élvezem a játékot [#idiota] ]

Hangulat,atmoszféra,játszhatóság : 10

Grafika az szerintem rendben van.Nem az a hüde áll-leejtős és lehetne sokkal szebb is ,de melyik az a játék amire azt mondanám ennél szebb nem kell? (Egyelőre még nincs ilyen)

Grafika: 8

A hangokban nem találtam semmi olyat amire azt mondanám ,hogy nem való a játékban.

Hang: 10

Történet az nagyon jó arra 10 is 10 pontot adok. (Bár én nem lennék jó játék teszter,mert kb nekem minden történet jó ,max a megvalósítás ami oltári szarul sülhet el)

Nagyon nagy köszönet a Remedynek, hogy elhozta nekünk PC-seknek ezt a kiváló játékot!Kívánom hogy a bevétel a megelégedettségüket váltsa ki,mert ebben az esetben lehetséges a többi Alan Wake rész pc-re jövetele is.
    Titkon remélem,hogy egy esetleges siker miatt 1-2 cég is lát benne kis bevételt és kihozza pc-re a warez miatt amúgy mellőzött játékát!
    Ti is támogassátok őket és vegyétek meg a játékot ,mert ha a játék sokak szerint nem érdemes rá attól még a készítők megérdemlik!
    Holnap elkezdem magyarítással és Nightmare fokozaton 4-edszerre a játékot.