nlght#24
A Moore-törvény miatt folyamatosan nőtt a számítási teljesítmény, az csak idő kérdése volt, hogy egy mérnöki szemlélettel rendelkező ember könnyebb kezelhetőséget készítsen/készíttessen hozzá, hogy jobban lehessen használni. Tudom, hogy sok HA-val rendelkező mondatról vitatkozunk (talán értelme sincs), de én hiszek abban, hogy ez kicsit olyan mint a kerék feltalálása, előbb utóbb valakinek eszébe jut az írógépről a billentyűzet és az egy dimenziós command line, majd utána valakinek a tv-ről a 2 dimenziós képernyő és az egér és a 2 dimenzióban mozgatható kurzor. Ha ezt nem látod be, akkor innentől már nincs értelme folytatni ezt a vitairányt.
Visszatérve a kiindulóponthoz én még mindig úgy gondolom, hogy a samsung sokkal többet tesz/tett az ipar fejlődéséért és manapság is sokkal többet költ fejlesztésre és nem jön elő dizájn szabadalomra hivatkozva kitiltással.
Egyik multi sem szent, de van különbség. Ha csak az egér és a grafikus felület volt az egyetlen kijátszható kártyád, akkor sztem ha belegondolsz, itt az ideje neked is belátnod ezt.