nlght#24
Neked elmentek otthonról, ha bármelyik régi batman filmet fölé helyezed a Nolan féle filmeknek (én a régi batman filmeken nőttem fel, többször is láttam őket mielőtt belekötnél). Burton nagyon ért a sötét mesékhez és azok a batman filmek is azok voltak, de össze se lehet hasonlítani a filmélményt, a karakterek motivációit, dilemmáit, fejlődését, a csattanókat a storyban, a fight koreográfiát. Egyszerűen magasabb minőséget képvisel Nolan. Kérdezz meg 100 embert, hogy melyik nyújtott neki nagyobb élményt, ha nekem nem hiszel. 20 év alatt sokat változtak az igények a film minőségére vonatkozóan, szerencsére a jó irányba.
"Nyugodtan védjed, pont erről írtam. Szent tehén."
Miről írtál? Mert valami érved is van Nolan ellen vagy Burton mellett? Vagy csak jöttél trollkodni?
Áhh meg is van: "hogy az csak jó lehet, mert...blablabla"
Ez máris megmutatta az értelmi szinted. Grat hozzá, vagont rakodni megfelelő. Egyébként én csak Nolant védem, Scottot nem tartom annyira sokra, Finchert meg a Fight Club, A játsz/ma (The Game) és a Hetedik miatt tisztelem, mert ezek nagyon nagy élményt nyújtottak, remélem azért van annyi eszed, hogy ezekbe nem kötsz bele érvek nélkül. Azt pedig sehol sem állítottam, hogy Fincher csak jó filmeket csinált mielőtt beképzeled magadnak.