Az év filmje a Harcosok klubja rendezőjétől érkezik?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
night, borzasztó, hogy vannak emberek, akik Nolan tucatakciófilmjét ennyire misztifikálva túllihegik (tudom és sajnálom, hogy, van egy kultúrtroll nemzedék, akik a "mester" esetleges bélmozgásának felvételére is nyomnák a 10-est az IMDB-n). Batman a képregények, rajzfilmek és a mostanában sikeres játékvilág ikonja, melyet Burton közelített meg leginkább. Bale azzal, hogy hol lefogy, hol kigyúr gyakorlatilag el is lövi a színészi puskaport. Szegény Ledger sosem kapott volna oszkárt a ripcskodásért, ha nem töténik vele a szerencsétlenség.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
- a sztori biztos, hogy fordulatosabb és realisztikusabb, emészthetõbb
- a rendezés is realisztikusabb, izgalmasabb, egy percre sem enged elaludni
- emiatt az akció és koreográfia is sokkal jobb
- joker karaktere szanaszétveri nicholson vásáribohócát (pedig az se volt rossz) és sokkal jobban adja a zavarodott, de kegyetlen pszichopatát
- a nolan féle batman nem sérthetelen superman, hanem érzésekkel és dilemmákkal rendelkezõ hõs, aki komoly fizikai és lelki sebeket is kap, ráadásul nem csak van és lesz, hanem magyarázatot kapsz rá h miért és hogyan válik azzá aki, míg burtonnél csak azt látod, hogy a szüleit megölik és kész a magyarázat.
Szerintem azért nem látod így, mert szubjektívebben gondolkodsz, mert az elsõ Burtonöset 3szor láttad moziban, valszeg akkora élményként ért, hogy nem tudod objektíven félretenni az emléket és csak a tényeket nézni az összehasonlításnál. Nem azt mondtam, hogy a Burton féle szar ahogy van, mert nekem is jó élmény volt gyerekkoromban, többször is láttam, megvolt VHS-en, de Nolan magasabbra tette a lécet.
"Nyugodtan védjed, pont errõl írtam. Szent tehén."
Mirõl írtál? Mert valami érved is van Nolan ellen vagy Burton mellett? Vagy csak jöttél trollkodni?
Áhh meg is van: "hogy az csak jó lehet, mert...blablabla"
Ez máris megmutatta az értelmi szinted. Grat hozzá, vagont rakodni megfelelõ. Egyébként én csak Nolant védem, Scottot nem tartom annyira sokra, Finchert meg a Fight Club, A játsz/ma (The Game) és a Hetedik miatt tisztelem, mert ezek nagyon nagy élményt nyújtottak, remélem azért van annyi eszed, hogy ezekbe nem kötsz bele érvek nélkül. Azt pedig sehol sem állítottam, hogy Fincher csak jó filmeket csinált mielõtt beképzeled magadnak.
A könyvet nem olvastam, a filmen háromszor bealudtam sikeresen és nem csak azért mert unalmas volt... De ez csak saját vélemény, mielõtt beletaposnék valakinek a lelkivilágába.
mit értünk normális alatt? hogy ciki akciófilm lett belõle, érdektelen karakterekkel, semmilyen történettel (az elsõ film zenéjén kívül semmi nyomot nem hagyott bennem, a második még annyit sem)? Maximum a Schumacher-filmekre ver rá, Burtonre nem. Nyugodtan védjed, pont errõl írtam. Szent tehén.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Vagy ilyen szar évet zárunk? 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Még ha 10-15 év telt volna el, de ezeknek most pár évvel a másik után meg kell csinálniuk a maguk verzióját, mintha nem lenne ezer más könyv és történet, ami megfilmesítésre vár .......
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hát Én semmi jócsajságot nem véltem felfedezni benne ... sõt. Ez meg most attól jó, hogy még jobban teleaggatták minden szarral? Nekem abszolúte nem tûnik 'rosszabb' csajnak, mint a másik.
Az eredeti filmeket láttam, nekem nagyon tetszenek, de a feldolgozást szerintem messzire elkerülöm. Reznor zenéit azért majd meghallgatom ha módom lesz rá.
gamertag: kenobita
Nekem nagyon bejött a svéd változat, meg egyébként is, az autenticitás mindig jó pont. Ez a szerencsétlen yoda-fejû Bond még saját magát sem tudná élethûen eljátszani...
Másrészt azok a filmek pár évesek. Én sem látok mást ebben a próbálkozásban, mint hogy "Csak azért is megcsináljuk a sajátunkat, mert mi vagyunk a nagy, szõrös-bõrös Hollywood!". Persze sosem baj, ha van több interpretációja egy regénynek, de engem egyáltalán nem tud érdekelni a film maga. A felhajtás annál viccesebb.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
anti hero
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G