• NGA
    Igazából az a baj, hogy hozzá nem értő, dilettáns emberek kárörvendenek. Csak egy dolgot nem vesznek figyelembe, hogy a Microsoftnak 57 millárd dollár készpénzvagyona van, és mivel a wp7 rendszer az Apollo frissítéssel illeszkedik bele a Windows 8 platformba, igy nem fogja hagyni, hogy a wp7 feledésbe menjen. Mivel kb 1 hónapja beszélhetünk ténylegesen wp7-ről, mivel a Mango hozta meg a népszerűséget, és ez alatt az 1 hónap alatt pl a marketben az alkalmazások számát is feltornázták 43000-re, azt kell hogy mondjam, jó úton haladnak a felé, hogy jobb alternativát nyújtsanak, mint az android az iPhone-al szemben. Jelenleg Mo-on semmiféle marketing nem indult be ezzel kapcsolatban, igy ez még a jövő zenéje. Én bevallom nem szoktam mindenféle elemzőknek azonnal hitelt adni.

Ime egy cáfolat:

"James Faucette, a Pacific Crest piaci elemzője szerint a Nokia első Windows Phone-alapú készüléke nem sokat segít a gyártó piaci részesedésének visszanyerésében, mivel szerinte a tervezett eladások elérése gyakorlatilag esélytelen. Az elemző állításának ugyanakkor ellent mondanak a forgalmazó cégek statisztikái, hiszen a Vodafone brit oldalán a fekete iPhone 4S után a második legnépszerűbb készülék a Lumia 800, melyet harmadik helyen az egyelőre csak előrendelhető ciánkék változat követ. A holland KPN szerint szintén a Lumia 800 a második legkelendőbb készülék, míg a holland viszonteladók többségénél már a készletek is kiapadtak. A brit Orange vezetője már korábban megerősítette, hogy a Nokia készüléke már az ingyenes Xbox 360 promóció beindítása előtt is gyártói előrendelési rekordot döntött, de persze a tényleges számadatokra egészen január közepéig várni kell."

Szóval várjuk meg a jövő év első negyedévét, és akkor nézzük meg milyen a helyzet. Való igaz, hogy nem állnak sorba konzumidióták, mint az iPhone-nál, de pont ez a jó benne. Szerintem igen jól fog fogyni, én is tervezem, hogy veszek. Jelenleg is WP7-es telefont használok, és baromi gyors, stabil, értelmes oprendszer. 2 hónapja használom, de ez alatt még soha nem fagyott le, és nem akadt ki, és nem kellett újrainditani.