• Rapid81
    Most akkor mondjam, hogy Omnia 2esem van, saját főzésű WM 6.5.3 ROM-mal és ennél kisebb fogyasztású, testreszabhatóbb oprendszer telefonon még nem volt és nem is lesz. Szeretem, ha olyan kezelőfelületet rakok rá, amit én akarok és nem erőltetnek rám semmit. WP7-en nincs alternatíva. Androidon minden "Launcher" ugyanaz. Az iOS-en meg nincs értelme kezelőfelületről beszélni, mert az nincs. Az O2 egyébként gyönyörűen futtatja a Froyo-t egyetlen maggal 800MHz-en, szóval nem kell dupla magos, hiperszuperhűdejajdejó proci droidhoz. Csak ugyebár akkugyilkos. Ezt a telefont lazán elhasználom 5-6 napig töltés nélkül, míg akinek SGS2-je van, naponta tölti vagy pótakkuval rohangál. WP7 sincs a toppon akkuügyileg. Nincs értelme olyan áramzabáló dolgokat rakni egy mobilba, amitől az megszűnik mobilnak lenni...

És a WP7 felülete igenis pocsék. Az meg, hogy ez lesz a Win8ban, hát letojom, mert nem fogok rá váltani. Nem fogom tapicskolni a tőlem 1 méterre lévő monitoromat, mert 5 perc múlva begörcsölne a kezem... Az meg, hogy ha a WP7es telefon monitor közelébe kerül és Photoshop meg Crysis, hát iszonyat jót röhögtem. Pár ember durván álomvilágban él. De nem baj, nemsokára nem az lesz a legnagyobb bajuk, hogy milyen oprendszer fut az "okos"telefonjukon.