Pedig nagy igazságot mondott. Ha valaki valóban használni akarja az okostelefonját (gps, levelezés, naptár, internet, jútúb, zene, stb), akkor bőven elég egy egy alacsony órajelű procis kütyü. Egyedül a játékok miatt kell izmos vas, ami szerintem pont hogy a világ legnagyobb marhaságát hozza el: Rövidebb üzemidő. A mobil azért mobil, hogy sokáig bírja delej nélkül, nem pedig azért hogy fullHD játékokat pörgessen 30+ FPS-el.
Nekem csöves wildfire-öm van, és bőven ki van használva szinte az összes funkciója, és nagy átlagban elmegy 4-5 napot akksiról, és akkor mindenre használtam a GPS-től kezdve a fényképezésen át a netezéstől a zenehallgatásig. Ez egy átlag eredmény, persze ha egész nap megy a GPS, és közbe szórja a netet wifin, akkor este már ő is sírva könyörög a töltőért. Ha pedig tényleg csak telefon/levelezés/zene/netre használom, akkor lazán eldöcög egy hétig is. És én még ezt is kevésnek tartom, van egy most már közel 7 éves SE w300i telóm, az is átlag zenehallgatással napi 30-40 perc beszélgetéssel bőven egy hét felett megy akksiról (persze sose töltöttem rá napközben, csak ha sikítozott a töltőért).