• coolpet
    Nekem a windowsnal a frissitesekkel van ki a t@k@m. Nem vagyok a gepnel fel orat, tuti akkor szol hogy he frissitettem, inditsuk ujra. Most vagy 15 perc mulva automatan? Renderelek maxben, 3 ora a renderido, elmegyek kajazni, hallom csippan a gep, mondom fagyi, mivan? Boot utan a frendszer frissiteseket telepitett, es ujraindult... Niiiiiceeeee.

Meloban ftp-n huzok at egy 4 gigas isot, mar csak 4 perc van hatra. kapcsolat megszakadt a tavoli kiszolgaloval, na elment a net vagy mi? 2 perc mulva ujra olnine, remote bekapcs, f@szom, megint restartolt update miatt... Persze az eddig letoltott file korrupt lett, kezdhettem elolrol... Ezt kb 4x szivtam meg amikor fontos dolgot csinaltam. Nalam a 24/7es uzem az alap, es neha csak ugyhagyom nyitva a weboldalakat, majd folytatom onnan, hat koszi nem, mert kenyszeritett bezarasnal nem menti el hol voltam. Ha ezt megcsinaljak vegre valahara, akkor majd adok a winnek egy 10/8ad, de igy 10/6.

Linuxot is probaltam 1 evig elvoltam ubuntuval, de jott ez az unity tablagepes marhasag kezelo felulet,es visszaalltam teljesen winre. Szoval remelem egyre opensourcesabb lesz, es lehet majd bizonyos rendszerkomponensekhez is irogatni vezerloket, hogy okositsuk :)