-
Prof William #1204 Megnézve. Egyértelműen David volt a legjobb.
Az öreg Waylandot nem tudom miért nem bírták valami idős emberrel eljátszatni, mert az ilyen "öregített" színészek valami olyan szinten szánalmasan néznek ki hogy arra nincs is szó.
A történet nagyon jól haladt, nézeti magát, kibontás, feszültségkeltés stb... de úgy érzem hogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!után túlságosan felgyorsul a film.Fertőzött pali lángszórós "öngyilkossága"
Pár karaktert jobban ki lehetett volna bontani és többet is vártam tőlük plSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Theron kisasszonytól akinek nem túl sok szerepe volt és a kinyírása is ötlettelen amolyan "na haljon már meg végre." Én azt hittem hogy a mentőkabinon még összeveszik a két csaj és majd akkor nyírja ki őt a lény. Lehet ez jobb lett volna.
A film az abszolút a mélypontja aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két idióta hullajelölt tudós, akik először levágnak egy a legrosszabb primadonnákra jellemző picsogást, hogy jaj de szar itt majd szépen elindulnak vissza EGYEDÜL egy felderítetlen ősi idegen építményben. És persze eltévednek mert 2093-ban nincs semmilyen irányjelzőjük, és még a sisakrádiójukon se kérnek segítséget a főnökségtől akiknek szép 3D-s térképe van a helyről. Az elsőnek felfedezett idegen életforma pofájába bámulás 5 centiről már csak hab a tortán.
Összességében tetszett a film és még a "különböző hatásokra" is van egy elméletem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyikből miért hulla, lett a másikból miért szörny a harmadikból miért zombi? Ha ez tényleg egy kísérleti telep akkor logikus hogy a tárolóhelységben TÖBBFÉLE biofegyvert tárolnak. David elvitt egy urnát és azt itatta meg a palival. A hullajelölt tudós az urnákból kifolyó szmötyibe fejelt vele. Ki tudja mi folyt ki a többiből?
A teremtőket jobban kifejthették volna de a film összhatása nekem tetszett...
Aki alienfilmet vár az hatalmasat fog csalódni. Mögöttem is egy páran találgatták, vajon mikor jönnek már az élienek? Aztán amikor nem jöttek, majdnem kimentek a filmről.
De aki egy izgalmas űrkaland/horrort annak szerintem tetszeni fog a film.