gforce9#52
Mióta számítógépem van, azóta minimális szemetet hagytam hátra, mert azt hiszem 5 db volt. C64-386SX-P1-P3-P4-és a jelenlegi
A p3 még mindig itt van és üzemképes, a P4 pedig eladásra került, de még mindig működik egy családnál.
Ruhám annyi van amennyi ahhoz kell, hogy tiszta lehessen mindig rajtam. Feleslegesen nem vásárolok.
Digitális kütyüm? Hát a telefon, a munkám miatt, amit csak akkor cserélek, ha javíthatatlanul beadja a kulcsot. Talán a 2.vagy 3. készülékem ez a mostani. A régiek tönkrementek azért csderéltem, nem azért mert kellett volna az újabb. Letojom.
Autóm van. Számítógép szervizelésből keresem a kenyerem, ölben nem tudom fuvarozni őket :)
Bútorom 90%-a örökölt, újakat nme is veszek, pedig épp telne rá. AZért nme veszek mert nemhogy fákat kell kivágni miattuk, hanem főleg azért, mert olyan szarok hogy hihetetlen. Vékony pozdorja vacak mind. Inkább körbenézek a használt bútorok között. Ott még lehet találni strapabírókat.
Abban igazad van, hogy mindenki hozzájárul. De azon a mértéken, ahogy most szennyezünk azon csöppnyi átgondolással lehetne visszább fogni úgy, hogy az életminőségünkön sem esik csorba.