dyra#41
Értem mit akarsz mondani, de sajnos az van, hogy példának nézzük az orszarvúakat meg akarja menteni őket 10 emberből 9 egy meg le akarja vadászni a szarváért (persze ez nem valós mert kb 5 embert rohadtul nem érdekel mi van velük). És az az 1 ember előbb utóbb levadássza. A korall zátonyokat is akarhatom én megmenteni meg még sok sok millióan ha az életvitelünk miatt melegszenek az óceánok. Egyszerűen a meleg víz megöli őket. A jegesmedvék meg ha nem lesz jég a sarkokon szintén csak az állatkertekben lesznek képesek fennmaradni. Nem tudjuk őket megmenteni! Max annyira, hogy a mi gyönyörűségünkre egy ketrecben háziállatként vergődjenek. Ez nem méltőság nekik és ez esetben jobb ha kihalnak. (És még mennyi fajt küldtük így a kihalás szélére meg se tudom számolni).
A főld pedig itt fog maradni, emberek nélkül is túlélt meteor becspadódást szuper vulkán kitörést és még megannyi katasztrófát. Az élet mindig megújult és megmaradt. Nem lesz ez másképp az emberek után sem. Most gajra vágjunk való igaz de mivel állatok (sáskák) vagyunk akik nem képesek a környezetük megváltoztatására csak annak lepusztítására ezért mikor elfogy a kaja kiírtjuk egymást. A föld pedig természetesen meg fog újulni.