gforce9#68
Disney? Hmm azt hiszem akkor újra megpróbálom, talán világos lesz, max ismét lehülyéztek. Van olyan, hogy emberi szükségletek, amik a környezetre, pontosabban a természetes környezetre terhet rónak. Azon, hogy mennyi terhet, meg mihez képest, lényegtelen. Viszont van olyan, hogy emberi igények. Pl.: Golfpálya, Elefántcsont biliárdgolyó, meg sorolhatnám. Ezek a dolgok viszont értelmetlen terhet rónak a bolygó életvilágának a nyakába. És nem tudom hogy jön ide, hogy más okok miatt meg sokmillió faj halt ki. Az egyenlet szót mástól idéztem és más megközelítésben. Harmóniáról nem is beszéltem. Az értelmetlen szennyezés bosszant, ami pusztán abból áll elő, hogy évente cseréljünk telefont és egyéb hasonló marhaságok. És bosszant akkor is, ha ez a szennyezés a cinekégre káros, akor is ha a gilisztára, de akkor is ha a talajban lévő baktériumokra. Nem tudom, hogyan hoztál te ebből ki Disney mesét.
Ja és a legnagyobb gond, hogy mi gondolkodhatnánk a túlélésen, mert volna mivel gondolkodni, mégis a pillanatnyi hóbortjaink, divatjaink, vásárlási mániánk fontosabb minden másnál.